9 Comments

Ολα καλά και ωραία,αλλά λίγες αποστάσεις και καλός αερισμός είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ σε μια αερομεταδιδόμενη πανδημία.Και επικίνδυνα είναι τα mrna εμβόλια,αλλά (λιγότερο βέβαια) είναι επικίνδυνη και η νόσηση. Και αυτή έχει την τοξική πρωτεινική ακίδα,με άγνωστες μακροπρόθεσμες επιδράσεις.ΗΔΗ βρέθηκε στο DNA των μυικών κυττάρων μετά από νόσηση...Είναι βιολογικό όπλο και ο ίδιος ο κοροναιός!Τα εμβόλια mrna επαναλαμβάνω είναι χειρότερα γιατί μπαίνει η τοξική ακίδα κατευθείαν στο αίμα!Θα επισυνάψω 1 σύνδεσμο που μια νεφροπάθεια προκαλείται και από τη νόσηση αλλά κυρίως από τα mrna εμβόλια :Peter A. McCullough - at - | - Dec. 10, 2022, 4:00 p.m. Opinion Article On my last flight I was searching for a seat, and a kind woman who appeared to recognize me smiled at an open seat next to her. I sat down and learned she is married to a prominent government official with whom she was traveling. As we talked, she told me her story of taking one of the mRNA COVID-19 vaccines and then developing membranous nephropathy. This is a disorder caused by auto-antibodies directed against the phospholipase A2 receptor on podocytes, which are critical cells in the kidney’s filtration apparatus. Membranous nephropathy like so many side effects is due to the Spike protein and can occur with SARS-CoV-2 infection and with vaccination. Ma and coworkers recently described five cases with the infection and 37 more after COVID-19 vaccination—all with the genetic vaccines except for one with a killed virus vaccine Membranous nephropathy like so many side effects is due to the Spike protein and can occur with SARS-CoV-2 infection and with vaccination. https://trialsitenews.com/p/petera.mccullough/membranous-nephropathy-after-covid-19-vaccination-39756b8e https://trialsitenews.com/p/petera.mccullough/membranous-nephropathy-after-covid-19-vaccination-39756b8e

Expand full comment

Πολύτιμο το άρθρο που αναφέρετε. Δυστυχώς οι ασθενείς δεν είναι υποψιασμένοι και οι γιατροί δεν κάνουν καμία συσχέτιση. Και έτσι οι πάσχοντες βρίσκονται στο κενό, με κλιμακούμενα προβλήματα χωρίς αιτιολόγηση και θεραπεία.

Expand full comment

Μπορεί να γίνομαι κουραστικός, αλλά θα επιμείνω: πώς πιστοποιούνται σαν εμβόλια αυτά τα πειραματικά σκευάσματα;;; Έχουν αυτά "πιστοποιητικό ύπαρξης";;;

Ακόμη και ο Οργανισμός Φαρμακών των ΗΠΑ (ύποπτος και ο ίδιος ...) σαν "πειραματικά εμβόλια" τα έχει πιστοποιήσει!!! Ο αντίστοιχος Ευρωπαϊκός ή/και ο Ελληνικός ουδέν εξ αυτών έχουν πιστοποιήσει!!! Ελπίζω να μην θέλετε να υπονοήσετε ότι η Ελλάς είναι η 51η Πολιτεία των ΗΠΑ!!!

Expand full comment

Δεν είναι εμβόλια,συμφωνώ.

Expand full comment

Παρεμπιπτόντως,λίγο μάσημα ενός μικρού κομματιού της ρίζας τζίντζερ ,όπως και πλύσεις με αντισηπτικά στόματος (όχι στουπιά με ξύδι) με ταυτόχρονες εισπνοές των οσμών αυτών,σκοτώνουν τους πρόσφατα τυχόν εισελθέντες κοροναιούς στον πνεύμονα.Δεν ξέρω αν φαίνεται,αλλά γιατρός είμαι,ψυχίατρος βέβαια,αλλά έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με τον κοροναιό...CONTINUING MEDICAL EDUCATION CERTIFICATE

certifies that

GEORGIOS ALEXANDROPOULOS

11146

has participated in the educational activity titled

COVID-19 Vaccines: The Beginning of the End?

September 15, 2021

This program has been reviewed by the Faculty of Pharmaceutical Medicine and approved for CPD.

This program has been allocated 0.50 CPD credit

For information on applicability and acceptance of continuing education credit for this activity, please consult your professional licensing board.

Certificate Number: 85537436 Jeremy Schneider

Jeremy Schneider

Managing Director

WebMD Global, LLC

Expand full comment

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Στα παρουσιαζόμενα άρθρα, συγγραφείς του αναστήματος του Αλμπέρ Καμύ συναντώνται με πνευματικούς, βαθυστόχαστους επιστήμονες όπως ο κ. Βαθιώτης και αποκαλύπτουν τα νοήματα πίσω από τις λέξεις. Ευχαριστούμε για τους συνειρμούς που μας φέρνετε στην επιφάνεια. Όλοι χρειάζεται να κατανοήσουμε πως ο ανθρώπινος νους έχει ανεξάντλητες ικανότητες και ανεξερεύνητες λειτουργίες και μπορεί να συνθέτει και να αναλύει ατέρμονα, φτάνει ένα λάκτισμα, μία πρωταρχική σκέψις, ένα ερωτηματικό, για να ξεκινήσει το ταξίδι της ενδελέχειας. Η προσφορά σας είναι ανεκτίμητη.

Expand full comment

Καλησπέρα σας κύριε Βαθιώτη.

Άλλο ένα εξεραιτικό άρθρο.

Μεγάλος ο αγώνας σας....έντιμος....καθαρός με δύναμη ψυχής αλλά για ποιούς?

Για ανθρώπους οι οποίοι έχουν άρνηση ακόμα και να ακούσουν?

Έχουν χάσει πλέον και την ακοή και την όραση........για την λογική δεν γίνεται λόγος.

Οι Έλληνες είναι δούλοι εδώ και χρόνια.....ίσως δεν υπήρξαν ποτέ πραγματικά ελεύθεροι άνθρωποι.

Ίσως έτσι γεννήθηκαν, ίσως έτσι γέννησα και εγώ τα παιδιά μου.

" Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας και ο γιός μου τ ανταλακτικό".....το είπε τόσο καθαρά η καλλιτέχνης.

Έιχα την τύχη να στείλω τον 23χρονο γιό μου στην Γαλλία (φυσικά ανεμβολίαστο) πέρυσι, 27 Φεβρουαρίου με ληγμένο πιστοποιητικό νοσησης 3μηνου (μιας και ο τύραννος είχε φροντίσει να ακυρώσει πιέζοντας για περισσότερους εμβολιασμούς) αλλά ευτυχώς για την πτήση λειτουργούσε.

Στις 14 Μαρτίου ο Μακρόν απέσυρε όλα τα μέτρα λόγο των εκλογών.

Από τότε λοιπόν στην Γαλλία του Μακρόν δεν υπάρχει covid πουθενά.

Ποτέ ξανά...... κανείς δεν ασχολήθηκε με όλο αυτό.

Πουθενά δεν ξανά φόρεσαν μάσκα, για τεστ δεν γίνεται λόγος.

Στο Πανεπιστήμιο που πηγαίνει το παιδί μου οι συμφοιτητές του πηγαίνουν και με πυρετό.

Κανείς δεν ρωτάει πώς και γιατί.

Και όλο αυτό δεν το έκανε ο Μακρόν, το έκανε ο λαός της Γαλλίας, που ήταν αποφασισμένος να απαλλαγεί από την τυραννία......που σήκωσε ανάστημα, που τόλμησε να αμφισβητήσει, που δεν ζεί για σήμερα μόνο αλλά αγωνιά για το αύριο.......που έχει μάτια και βλέπει και αυτιά για να ακούει!!!!!!!

Αυτές τις ημέρες που ήρθε για τα Χριστούγεννα έχει μείνει άφωνος από το πόσο στάσιμα έμειναν τα πράγματα στην Ελλάδα.

Μόνο στην Ελλάδα ακούς πλέον τις λέξεις πανδημία, τεστ, καραντίνα.......συναντάς μασκοφόρους, σε αποφεύγουν φίλοι σού, ακόμα και ο παππούς με την γιαγιά.

Ναι...!!!! υπάρχει πανδημία στην Ελλάδα.....η πανδημία των ηλιθίων που νιώθουν κίνδυνο στους ναούς, όχι όμως στα μπουζούκια.

Κίνδυνο στο μετρό, όχι όμως στο αεροπλάνο.

Κίνδυνο σε μνημόσυνο, γάμο, βάφτιση όση ώρα είσαι στην εκκλησία, ο οποίος εξαφανίζεται ως δια μαγείας μόλις πας στην ταβέρνα της βάφτισης, του γάμου ή του μνημόσυνου κ.α.

Σας χρωστάμε πολλά κύριε Βαθιωτη.

Έχετε παίξει ουσιαστικό και μεγάλο ρόλο στην αφύπνιση.

Σας παρακολουθώ από την ημέρα της παραίτησής σας και σας είμαι ευγνώμων......όχι τόσο για εμένα, μιας και δεν πίστεψα λέξη από τα παραμύθια που μας πούλησαν, αλλά για τα παιδιά μου που τα γλίτωσα από τα νύχια του

"βάρκαρη του Αχέροντα " με τις δικές σας ομιλίες και του πατήρ βολουδάκη.

Φυσικά χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω δεν ελπίζω στην αφύπνιση επιπλέον ανθρώπων.

Όσοι ήθελαν να μάθουν......έμαθαν!!!

Οι υπόλοιποι, αποφάσισαν να προσγειωθούν ανώμαλα μιας και οι ξαφνικίτιδες και οι παρενέργειες θα τους χτυπήσουν την πόρτα οσονούπω.

Οι περισσότεροι έχουν πρόβλημα υγείας τα οποία κρύβουν, λές και το πρόβλημα είναι να μην το μάθει ο διπλανός.

Οι Έλληνες είναι έχουν χάσει όλα τους τα στηρίγματα.

Δεν υπάρχουν έντιμοι πολιτικοί, δεν υπάρχουν ατρόμητοι δικαστές, δεν υπάρχουν γιατροί που σέβονται την επιστήμη τούς και τον όρκο που έδωσαν, δε υπάρχουν ιερείς παρά μόνο εξαιρέσεις που πρέπει να ψάξεις με το κερί για να τους βρεις.

Να γιατί είναι μεγάλος ο αγώνας σας, να γιατί είναι ανεκτίμητη η προσφορά σας.

Εύχομαι να σας δίνει ο Θεός ζωή και υγεία γιατί ανήκετε στους λίγους και εκλεκτούς και σε αυτούς στηρίζονταν πάντα αυτήν η ταλαίπωρη πατρίδα.

Καλή δύναμη!!!

Ο Θεός μαζί σας.

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα γεμάτα Χριστό!!!!!

Expand full comment

"Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις" Αντισθένης ο κυνικός.

Για να βρούμε την αλήθεια, την οποία θάπρεπε όλοι μας ν' αναζητούμε, προτείνω να ξεκινήσουμε από την αρχή, αναζητώντας τους ορισμούς των εννοιών που χρησιμοποιούμε κατά κόρον και κυριαρχούν στην ζωή μας! Αν δεν είναι "εμβόλια", τότε οι περαιτέρω συζητήσεις είναι περιττές, διότι βασίζονται σε σαθρά θεμέλια!!!

Expand full comment

Πόσες ομοιότητες, πράγματι, με όσα ζήσαμε κι εξακολουθούμε να ζούμε! Μια σημαντική διαφορα: στο θεατρικό (στην αρχή, τουλάχιστον), ο ιερέας φωνάζει "μπείτε στην εκκλησία", ενώ στην πραγματικότητα, δεν ακούσαμε ποτέ κάτι τέτοιο!

Expand full comment