29 Comments

Με πλήρη σεβασμό προς το πρόσωπό σας:

Κύριε Βαθιώτη ΠΑΡΕΤΕ θέση μπροστά στις επερχόμενες εκλογές!

Είναι τόσο σημαντικό να ξεφορτωθούμε όλους τους πολιτικούς απατεώνες και να αλλάξουμε ρότα. Για πόσο ακόμα θα έχουμε αυτή τη δυνατότητα;

Κύριε Βαθιώτη ΠΑΡΕΤΕ θέση μπροστά στις επερχόμενες εκλογές!

Έχετε το κριτήριο να δείτε με ποιούς συνεπείς ανθρώπους μπορείτε να συνυπάρξετε.

Expand full comment

«Ἔτι δεόμεθα ὑπὲρ τοῦ διαφυλαχθῆναι τὴν ἁγίαν Ἐκκλησίαν καὶ τὴν πόλιν ταύτην, καὶ πᾶσαν πόλιν καὶ χώραν ἀπὸ ὀργῆς, λοιμοῦ, λιμοῦ, σεισμοῦ, καταποντισμοῦ, πυρός, μαχαίρας, ἐπιδρομῆς ἀλλοφύλων, ἐμφυλίου πολέμου, καὶ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ὑπὲρ τὸν ἵλεων, εὐμενῆ καὶ εὐδιάλακτον, γενέσθαι τὸν ἀγαθὸν καὶ φιλάνθρωπον Θεὸν ἡμῶν, τοῦ ἀποστρέψαι καί, διασκεδάσαι πᾶσαν ὀργὴν καὶ νόσον, τὴν καθ' ἡμῶν κινουμένην, καὶ ῥύσασθαι ἡμᾶς ἐκ τῆς ἐπικειμένης δικαίας αὐτοῦ ἀπειλῆς, καὶ ἐλεῆσαι ἡμᾶς.»

Expand full comment

Ευχαριστούμε για αυτό το ωραίο κ αφυπνηστικο κείμενο,μας βοηθάει πολύ, αλλά τι κάνουμε τελικά αυτό αναρωτιέμαι, εμείς που καταφέραμε και αντισταθήκαμε και μαχόμαστε ο καθένας από το δικό του μετερίζι κ τι έγινε; που θα πάει αυτή η κατάσταση; Αν δεν υπάρξει ένωση των ανθρώπων κ μαζική αφύπνιση πώς θα ανατραπεί αυτός ο αλλόκοτος ανάποδος κόσμος;; μόνο να διαπιστώνουμε εντάξει κ τι με αυτό;θα αλλάξει κάτι; πως θα κερδίσουμε ένα καλύτερο αύριο για μας κ τίς νέες γενιές; όταν ακόμη καί εσείς που πρεσβεύετε τα ίδια ιδανικά μαλώνετε κ δε είστε ενωμένοι να ακουμπήσει ο λαός κ να μπορέσει να εμπιστευτεί κ να γίνει μεγαλύτερο το κομμάτι των αφυπνισμένων!! απλά κάποια ερωτήματα θέτω πούμε βασανίζουν πολύ καιρό κ ήθελα να τα εκφράσω.!!

Expand full comment

Africa Is Starkly Unvaccinated, And Starkly Unvanquished By COVID This is not the first piece of evidence that Africa is leading the world away from a microbial-pretext tyranny... https://click1.email.zerohedge.com/ihmnznnmvhvwmprqwbtrqwcrdnwfftdfqnghrhhydydg_oqlrzqzqqdtlrkwlmmff.html?a=&b=1207

Expand full comment

Ο αστάθμητος παράγοντας τον οποίο δεν υπολόγισαν καθόλου όλοι αυτοί οι ευρωπροσκυνημένοι δημοσιογραφίσκοι των 50 αποχρώσεων του κίτρινου, όταν προωθούσαν την εμβολιαστική καμπάνια, είναι ότι ο θάνατος ΔΕΝ καλύπτεται, ούτε διαπραγματεύεται με την ελίτ ώστε να χαράξει μια πιο διακριτική γραμμή που δεν θα μπορεί να την πιάσει το διανοητικό ραντάρ κάποιων πολιτών. Ο θάνατος είναι τόσο απροκάλυπτα έκδηλος όσο το φεγγάρι και ο ήλιος. Τώρα, λοιπόν, που ο θάνατος "βαράει" υπερωρίες εξαιτίας των αμφίβολων αυτών ενέσεων είναι τουλάχιστον καραγκιοζιλίκι και υποκριτική ικανότητα επιπέδου b- movies το να καμώνονται ότι δεν καταλαβαίνουν πώς οι ανακοπές έχουν γίνει το απόλυτο trend στις αιτίες θανάτου. Οι μισοαλήθειες χαϊδεύουν τα αυτιά μόνο των βαθιά και ίσως αμετάκλητα πλανημένων. Από την άλλη οι μισοαλήθειες και το ερώτημα "τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια", που κάποιοι αρνούνται να δώσουν την σωστή απάντηση και αναφέρουν όλα τα ζώα της φύσης εκτός από το σωστό, προσβάλει αγρίως την νοημοσύνη όσων επιμένουν ακόμα να σκέφτονται ανεξάρτητα και να εκγυμνάζουν τον κριτικό τους νοητικό μυ.

Expand full comment

Συγγνώμη έγραψα πριν για το died suddenly. Βρίσκεται στο stopworldcontrol. Com όπου το ψάχνεις στο λινκ τους suddenly. Παιδιά δεν είμαι καλή στο να αντιγράφω λινκ. Ελπίζω να το βρείτε. Είναι σοκαριστικο. Πάντως στην σελίδα stopworldcontrol αν κάποιος εγγραφεί πιστεύω ότι μπορεί να πλοηγηθεί και να βρει το βίντεο. Έχει εκατομμύρια προβολές.

Expand full comment

Ντοκιμαντέρ. DIED SUDDENLY. ΤΟ ΛΙΝΚ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΤΟΥ ΝΌΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΟΥ WARFARE. COΜ ΌΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΠΕΡΙΓΡΆΦΟΥΝ ΤΙ ΒΡΉΚΑΝ ΣΤΑ ΠΤΏΜΑΤΑ ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΌ ΘΆΝΑΤΟ. Η ΤΙ ΒΡΉΚΑΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΡΟΧΑΊΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΏΘΗΚΑΝ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΝΕΚΡΟΨΊΑ.

Expand full comment

Στους εμβολιασμένους γνωστούς μου λέω πως με τρομάζει αυτή η καινούρια τάση των ξαφνικών θανάτων και φοβάμαι και εγώ μην πάθω καμιά καρδιακή προσβολή παρόλο που είμαι ανεμβολίαστος νέος. Από την μια θέλω να «μοιραστώ» τον φόβο τους. Από την άλλη, αν είναι να φύγουν, να μην φύγουν με ενοχές για αυτό το σφάλμα που κάναν. Ναι, τους κάνω και εγώ λίγο gaslighting όπως και τα κανάλια, για να είναι λίγο πιο αναπαυμένοι.

Expand full comment

Συγχαρητήρια για το εξαιρετικό και βαθυστόχαστο κείμενο!! Δυστυχώς βλέπεις τους δημοσιογράφους να παρουσιάζουν το τραγικό ζήτημα των αιφνιδίων θανάτων και παρατηρείς στην έκφρασή τους ένα αίσθημα ικανοποιήσεως, σαν να είναι έτοιμοι να γελάσουν κιόλας με τα εκτιθέμενα γεγονότα... Εκεί έχουμε φτάσει.

Expand full comment

Με εμβολιασμένο το πάνω από 70% του δυτικού κόσμου, με ένα καινούργιο πειραματικό σκεύασμα, που πήρε ειδική αδειοδότηση κυκλοφορίας και έτρεξε ο κόσμος να το λάβει με τον φόβο των συνεπειών αυτής της τρομερής ασθένειας που καθημερινά αναδεικνυόταν στα ΜΜΕ, τι ελπίδες να έχουμε για το μέλλον της ανθρωπότητας; Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν άλλους ανθρώπους ειδικά για να σώσουν το τομάρι τους όπως το ακόλουθο πείραμα επιβεβαιώνει:

“Επαναλήφθηκε το διάσημο πείραμα του Μίλγκραμ: Εννέα στους δέκα θα έκαναν ηλεκτροσόκ σε άλλους ανθρώπους”

https://www.kathimerini.gr/life/science/900558/epanalifthike-to-diasimo-peirama-toy-milgkram-ennea-stoys-deka-tha-ekanan-ilektrosok-se-alloys-anthropoys/

Ο λόγος που συμβαίνουν αυτά αλλά και όλα τα άλλα παράδοξα στον κόσμο μας απλός. Ο άνθρωπος και η ανθρωπότητα απέτυχαν για τον σκοπό της δημιουργίας τους και προγραμματίστηκαν να σταματήσουν απότομα. Προγραμματίστηκαν από τον Δημιουργό τους φαινομενικά από μόνοι τους να δρομολογήσουν αυτήν την πορεία.

Η τεχνολογία τους είναι το μέσο προς αυτήν την πορεία και θα επιτευχθεί όταν θα συμβεί το ακόλουθο:

Η συνείδηση της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ)

https://plirophoria.blogspot.com/2023/01/blog-post_20.html

Πράγματι, πόσο κοντά είμαστε;

Expand full comment

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, χρησιμοποιώντας την "μαγική" λέξη "ΓΙΑΤΙ" στην αναζήτηση της αληθείας, έφθασαν να ιδρύσουν όλες τις υπάρχουσες επιστήμες! Η έλλειψη χρήσεως του "γιατί" είναι ύποπτη!

Υ.Γ. Για τις ξαφνικίτιδες των αεροσκαφών μας, τί λέτε; Τυχαίες κι αυτές;;;

Expand full comment

ΦΟΒΕΡΟΝ ΤΟ ΕΜΠΑΣΕΙΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΖΩΝΤΩΝ!!!!! Ακαρίαια θα ανακληθούν στη μνήνη των δύσμοιρων γονέων που βλέπουν στο φέρετρο το παιδί τους (από ξαφνικίτιδα) οι δηλώσεις των αφρόνων (οι λέγοντες μη είναι τιμωρία) και τότε!!!!! Έτσι είναι : αφού τους βάλει να κάνουν το έγκλημα τους τυφλώνει να λένε αηδίες δημοσίως και στα κανάλια . Και τους παίρνει αμετανόητους στο πυρ το ητοιμασμένο για αυτόν και τους αγγέλους του.

Expand full comment

Η απόκρυψη διά της αξιοποιήσεως της αλήθειας είναι προσφιλής τακτική ενός παγαπόντη εμπόρου («έξυπνου απατεώνα»), ο οποίος καταφέρνει να πουλήσει σάπιες φράουλες έχοντας τοποθετήσει στο επάνω μέρος του κεσέ εκείνες που είναι αρίστης ποιότητος· με αυτόν τον τρόπο δηλώνει σιωπηρώς ότι ιδίας ποιότητος είναι και οι φράουλες που βρίσκονται από κάτω!>>>>>ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ,,,, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ

ΠΛΑΝΗΣ,,,,,THE CRUCIAL POINT.......XTYΠΑΤΕ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ !!!!!!!!!!

Expand full comment
deletedJan 31
Comment deleted
Expand full comment