6 Comments

Ὅπως ἔχει ὀρθῶς (κατά τήν γνώμην μου) εἰπωθῆ, ὁ κύριος λόγος διά τόν ὁποῖον γίνονται ὅλα αὐτά τά κακά ἀπό τούς ἴδιους «ἀνθρώπους» (ὄργανα τοῦ διεθνοῦς Σιωνισμοῦ), εἶναι γιά νά προλειάνουν τό ἔδαφος διά τήν ἔλευσιν τοῦ Ἀντιχρίστου καί τήν ἐπιβολήν τοῦ Σατανισμοῦ, μέ τήν παγκοσμιοποίησιν, τήν κατάργησιν τῆς Ὀρθοδοξίας, τήν ἐνίσχυσιν τῶν αἱρέσεων κ.λπ. Ὁ κύριος λόγος δέν εἶναι τό χρῆμα, διότι χρῆμα ἔχουν ἄφθονον, διό καί ἀκριβοπληρώνουν ὅλους ἐκείνους πού δέχονται νά ὑλοποιήσουν τά σχέδιά των, ἀφοῦ βεβαίως πρῶτα τούς τοποθετήσουν στίς κατάλληλες θέσεις ἐξουσίας, ἤτοι τούς κάμνουν «πρωθυπουργούς», «εἰδικούς» ἐπιτροπῶν δημοσίας ὑγείας, «ἐπισκόπους» κ.λπ. Ὅλοι αὐτοί ἔχουν πουλήσει τήν ψυχήν των εἰς τόν Διάβολον!

Expand full comment

"Συμπεριληπτικοί" είναι απέναντι σε ό,τι δεν τούς απειλεί, κύριε καθηγητά.

"Συμπεριληπτικοί" είναι απέναντι στους χαμερπείς, στους οσφυοκάμπτες, στους ανήθικους, στους ασυνείδητους, στους βολεψάκηδες, στους προδότες, στους ψεύτες, στους υποκριτές.

"Συμπεριληπτικοί" είναι απέναντι στους διαστροφικούς, στους πατριδομάχους και στους θεομάχους.

Απέναντι στους Έλληνες χριστιανούς ορθοδόξους και οικογενειάρχες, και σε όλους όσους κρατούν ακόμα μέσα τους νοερες Θερμοπύλες, ειναι αγριότεροι, σκληρότεροι και θηριωδέστεροι παρά ποτέ.

Κι όχι μόνο είναι έτσι, αλλά κινητοποιούν και τις μάζες να τους ακολουθησουν.

Με άλλα λόγια, ο χαμερπής, ο προδότης, ο διαστροφικός, ο πατριδομάχος, ο θεομάχος κτλ. "πρέπει" να έχει την αμεριστη συμπαρασταση όλων, γιατί "τάχα" είναι άνθρωπος κι έχει δικαιώματα.

Τα δικαιώματα αυτά όμως, όλως τυχαίως παύουν αυτομάτως να υπάρχουν για τον Έλληνα χριστιανό ορθόδοξο, για τον οικογενειάρχη, για τον τίμιο μεροκαματιάρη που δεν αδικεί, για αυτόν που κρατά μέσα του Θερμοπύλες και Πίστη Χριστού.

Αυτή είναι η εποχή μας, και σας ευχαριστούμε που μας τη θυμίσατε.

Οι υγειονομικοί δείχνουν το μέλλον ΟΛΩΝ μας.

Expand full comment

Αγαπημένοι συγγράφοντες, είμαστε μία ομάδα υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων, με προβληματισμούς, λογική και κριτική σκέψη, που έχουμε παλέψει να παραμείνουμε αλώβητοι μέσα από τις συνεχείς, κάθε λογής επινοούμενες κρίσεις, νιώθοντας την ανάγκη πρώτα από όλα να παραμείνουμε ακλόνητοι στην πίστη και στα πανάρχαια ιδανικά μας. Υπερασπιστές του δικαίου, της ηθικής, των αξιών. Όσοι μπορέσαμε, μέσα από όλες τις δυσκολίες, βρισκόμαστε τώρα εδώ, αναρωτώμενοι τι πρέπει πλέον να κάνουμε και ποιος θα πρέπει να είναι ο τελικός μας στόχος και σκοπός. Θα ήμουν ευγνώμων εάν εμφανιζόταν έστω και μία έμπρακτη αποτελεσματική δράση την οποίαν θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε για να προχωρήσουμε προς αυτόν τον σκοπό.

Ο λογικός νους και η ηρωική ψυχή που είναι έτοιμη να στερηθεί και να παλέψει γιατί μεγάλωσε με αξίες και αλήθειες ριζωμένες μέσα του που δεν δύναται να απαρνηθεί, δεν χρειάζεται να αποστηθίσει τόμους βιβλίων σοφών ανθρώπων, παρόλο που διακατέχομαι από δέος όταν αντικρίζω τεράστιες βιβλιοθήκες και μαγεύομαι από τη γνώση που δεν πρόλαβα να προσλάβω. Των ανθρώπων αυτών η ψυχή διψά, και η ανάγκη τους για ελευθερία είναι πρόταγμα.

Προσωπικά λυπάμαι γιατί δεν είχα την ευκαιρία να εμφυσήσω τις αλήθειες μου και τη θεώρησή μου σε πολλούς νέους ανθρώπους καθώς, όπως και πολλοί άλλοι, ξύπνησα ένα πρωί σε μία νέα πραγματικότητα. Οι νέοι είχαν ήδη διαμορφώσει προσωπικότητες (δυστυχώς οι απαρτιωμένες -μέσω απαρτιωτικών υγιών σχέσεων- μειοψηφούν) κατά κύριον λόγον προβληματικές -από εμπειρίες που στερούνται διαφοροποίησης και σύνδεσης- με αποτέλεσμα τη δυσκολία αντιμετώπισης προβληματικών/στρεσογόνων καταστάσεων στο μέλλον. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο πολύς κόσμος νεότερης και μέσης ηλικίας δεν αντιδρά. Δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί την κακοποίηση που υφίσταται, ούτε τον κακοποιητή, καθόσον μέσα σε τέτοιο περιβάλλον μεγάλωσε. Για τους κακοποιημένους ανθρώπους, το βάθος του εμπεδωμένου αισθήματος της ανημπόριας είναι μεγαλύτερο από αυτό του τραύματος της κακοποίησης. Έτσι γεννιέται η απάθεια, η οποία είναι σχεδόν αδύνατον να ξεριζωθεί, παρά μόνον με εκ νέου και εξ αρχής διαβίωση εν μέσω υγιών απαρτιωτικών σχέσεων. Ζητώ και εγώ με τη σειρά μου συγγνώμη από τα παιδιά μας που δεν μπόρεσα να εμφυσήσω σε αυτά, τα ιδανικά με τα οποία μεγάλωσαν οι προηγούμενες γενεές και με τα οποία εμείς γαλουχηθήκαμε, θεωρώντας τα δεδομένα. Μέσα από την πάλη της επιβίωσης, ξεχάσαμε να είμαστε διαμορφωτές των προσωπικοτήτων των νέων μας και τους αφήσαμε σε κακοποιητικά μυαλά και χέρια, πληρώνοντας το σημερινό ολέθριο τίμημα.

Expand full comment

Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ.....ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΤΕ,, ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΤΡΩΝΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ,,,<<........Τελικά θα έλθει καιρός πού θα βάλουν μπροστά σας τον ΣΤΑΥΡΟ και το ΨΩΜΙ και θα σας πούν «Διαλέξετε!»

Θα διαλέξουμε τον Σταυρό, της έλεγαν, αλλά πώς θα μπορέσουμε να ζήσουμε..;

-«Ε, θα κάνουμε προσευχή, θα πλάσουμε βώλους λίγο χωματάκι, θα προσευχηθούμε στον Θεό, θα φάμε και θα χορτάσουμε! » αποκρινόταν προφητικά η Αγία Ματρώνα, ενώ αλλού έλεγε:

“Θα πάρετε χώμα, θα κάνετε κουλουράκια, θα τα σταυρώνετε, και θα είναι σαν ψωμί!”>>ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΡΑΡΙ,,,ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ,,ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ;;<<;https://www.youtube.com/watch?v=BpY_TomP06U........Yuval Noah Harari: “ we will be beyond the god of the bible” 🙈........>>......TO ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ,,,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ......ΑΠΛΩΣ,,,,,ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ,,,,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ <<ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ>>......ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ,,,......ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.....

Expand full comment

Όσοι προλαβαίνετε μέχρι τις 9/9 στο ερτφλιξ: Όταν η γη πήρε φωτιά. Συγκλονιστική ταινία πρόδρομος των σημερινών καταστάσεων.

Expand full comment
Aug 30, 2022·edited Aug 31, 2022

«Να μη ζούμε με ψέματα»...

... ή - τουλάχιστον - να επιλέγουμε ΕΜΕΙΣ το μέγεθος το ψέματος - 0 ή μεγαλύτερο...

Check this: https://metabody.eu/metahuman-lesvos-2022/

Expand full comment