72 Comments

Οἱ συστημικοί, ἤτοι «κυβέρνησις», διοικοῦσα ἱεραρχία, Μέσα Μαζικοῦ Ἐξανδραποδισμοῦ (ΜΜΕ) κ.ἄ., μᾶς ἔχουν πεῖ ἄπειρα ψέμματα (ἤ, τό αὐτό, ἔχουν ἀποκρύψει τήν Ἀλήθειαν) γιά ὅλα τά σοβαρά θέματα πού ἀπασχολοῦν τήν χώραν, ἤτοι: (1) Παγκοσμιοποίησις, (2) Οἰκουμενισμός καί θρησκευτικός συγκρητισμός, (3) εἴσοδος καί παραμονή εἰς τήν Εὐρωζώνην, (4) μνημόνια, (5) δημόσιον χρέος, (6) ὑποθαλάσσιος πλοῦτος τῆς χώρας, (7) ἐποικισμός τῆς χώρας μέ ἀλλογενεῖς καί ἀλλοθρήσκους λαθρομετανάστας, (8) διδασκαλία ἠθικῶν, θρησκευτικῶν καί ἐθνικῶν διαστροφῶν εἰς τά σχολεῖα, (9) Ἐθνικαί Προδοσίαι, (10) αἰσχρά παραπληροφόρησις περί κοροναϊοῦ καί ἀντιεπιστημονική, ἀντισυνταγματική καί ἀντορθόδοξος προπαγάνδα ὑπέρ τῶν «ἐμβολίων κατά τοῦ κοροναϊοῦ» (διάβαζε ὑπέρ «τοῦ κοροναϊοῦ», καθότι τά «ἐμβόλια» προκαλοῦν μεταλλάξεις τοῦ ἰοῦ καί καταστέλλουν τό ἀνοσοποιητικόν μας σύστημα) κ.ἄ. Συνεπῶς, μόνον ἠλίθιοι ἤ παντελῶς ἀπληροφόρητοι τούς παίρνουν πλέον στά σοβαρά! Δέν θά ἦτο ὑπερβολή νά ποῦμε ὅτι ἐάν κάποιος ἔχῃ ἐλλιπῆ πληροφόρησιν δι’ ἕν τοιοῦτον θέμα, ἀλλά θέλῃ νά λάβῃ θέσιν ἐπ’ αὐτοῦ, θά ἦτο ἀσφαλές νά ὑποστηρίξῃ ἀκριβῶς τό ἀντίθετον ἀφήγημα ἀπό αὐτό πού προπαγανδίζουν «κυβέρνησις», διοικοῦσα ἱεραρχία καί ΜΜΕ! Στά μάτια ὅλων τῶν στοιχειωδῶς σοβαρῶν καί ἀφυπνισμένων ἀνθρώπων, μόλις οἱ ὡς ἄνω ἀρθρώνουν δημόσιον λόγον φαίνονται ὅτι διά τοῦ στόματός των ὁμιλεῖ ὁ Διάβολος! Ἔτσι, ἀκόμη καί ἐμεῖς οἱ ἁμαρτωλοί καί ἀνάξιοι τῆς Βασιλείας τοῦ Θεοῦ, ὁμολογοῦντες τήν Ἀλήθειαν (=Χριστόν) καί εἰσπράττοντες ἀπό αὐτούς τούς χαρακτηρισμούς «ψεκασμένος», «συνωμοσιολόγος» κ.λπ., δυνάμεθα νά ἐλπίζουμε εἰς τό ἔλεος τοῦ Θεοῦ, κατά τήν ἀψευδῆ ὑπόσχεσίν Του: «πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρὸς μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς. ὅστις δ᾿ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρὸς μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς» (Ματ. 10:32-33).

Expand full comment

Χριστός 'Ανέστη !!!!

Πάντα ακριβής!!!!

Το 2011 έβλεπα όλη την ημέρα κάθε μέρα να ψεκάζουν όλο τον κάμπο της Θεσσαλίας! από το παράθυρο και τον αύλειο χώρο του συγκροτήματος αποκατάστασης ANIMUS στην Λάρισα.

Τις μέρες στις οποίες αναφέρεστε ήτη Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ -ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ! αλλά και την Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΟΛΟΙ σχεδόν είχαμε πονοκέφαλο!!!!! ΚΑΙ βρήκαν άνθρωποι ψόφιες μέλισσες!!!!!(μόλις εξαφανιστούν οι μέλισσες , εμείς τελειώσαμε!!!!!)(γνωστό)

Το βάριο είναι το σκιαγραφικό για τους αξονικούς τομογράφους!! ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙΣ!!!

(ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ 2 ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!)

είναι βαρύ μέταλο! (δηλ. το μοριακό του βάρος είναι μεγάλο και κατακάθετε!!! με αποτέλεσμα να μην εξέρχεται του σώματος αλλά να φτιάχνει υπόστρωμα στο ήπαρ (συκώτι)(που είναι ο βιολογικός καθαρισμός του σωματός μας) ΑΡΑ!!!!????? ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ!!!!! και σου λένε χάλια το συκώτακι σου (λες και είναι κρεοπώλες) και σου δίνουν φαρμακάκια!!! που χαλάνε ακόμα πιο πολύ το ήπαρ!!!! και γίνετε μία αλυσίδα εξόντωσης του ατόμου!!! ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!!!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ!!! ΖΕΟΛΙΘΟΣ!!!!!

ΝΑΙ ΖΕΟΛΙΘΟΣ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΟΛΙΘΟ!!! ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΘΡΑΚΗΣ!!!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΓΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!

'Ηταν μια εταιρία η Superfoods που είχε σκεύασμα ελληνικού ζεόλιθου!! ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!!!

ΑΚΟΥΤΕ????

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΥΚΤΟ!!!1

Και τωρα υπάρχουν μόνο απο Σερβία και Αυστρία και όχι από δικό της ορυκτό ζεόλιθο! εάν δεν κάνω λάθος το επόμενο βρώσιμο κοίτασμα είναι στην Σλοβενία?? απο εκεί το παίρνουν και το επεξεργάζονται σε μορφή πούδρας ή και σε καψάκια!!!!

Στην αρχή του άρθρου αναφερθήκατε στο ότι δεν θα μπορούμε να τρώμε ότι θέλουμε!!!

ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ (CODEX ALIMENTARIUS)

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ Γ΄ΡΑΙΧ ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ Δ΄ΡΑΙΧ!!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!!!

Expand full comment

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ , ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΗ!!!!

Η ΟΞΕΙΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ 99% ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ? ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ?

ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ?

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ? ΑΦΟΥ Η ΓΡΥΠΗ ΔΕΝ ΤΑΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ?

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ? ΓΙΑ ΤΟ ΗΠΑΡ?

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΗΠΑΡ!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ!!! ΟΠΟΤΕ ΕΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!

ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ , ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ , ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!

ΕΙΠΑΝ !!! ΜΙΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!!

Expand full comment
Apr 26, 2022·edited Apr 26, 2022

Τις αρχές της δεκαετίας του 1960 η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ χρησιμοποίησε ένα αποφυλλωτικό με το κωδικό όνομα Agent Orange (ονομάστηκε έτσι από τις πορτοκαλί ρίγες που υπήρχαν πάνω στα βαρέλια, με τα οποία παραλάμβανε ο στρατός των ΗΠΑ την ουσία) το οποίο έριχνε με αεροψεκασμούς πάνω από το Βιετνάμ. Το Agent Orange αποδείχτηκε αργότερα ότι είχε μεγάλη περιεκτικότητα σε μια επικίνδυνη για τον άνθρωπο διοξίνη που προκαλούσε σωρεία ασθενειών, εκ των οποίων πολλές θανατηφόρες. Επιπλέον υπήρξαν πολλές τερατογενέσεις μωρών. (βιβλίο: Σκασμός!Τα βρόμικα μυστικά της επιστημονικής έρευνας, Michael Jordan) Σχετικά με τους χαρακτηρισμούς και τις ταμπέλες που αρέσει στους προπαγανδιστές να δίνουν είναι ένας τρόπος ώστε να ορίζουν κάποια απόσταση: θέτεις τον χαρακτηριζόμενο σε σαφή απόσταση από σένα με την ίδια ευκολία που μπορείς να τον φέρνεις στοργικά πιο κοντά. Θέτουν όσους διαφωνούν με το αφήγημα τους σε απόσταση, θεωρώντας τους ως ηθικά κατώτερα πρόσωπα, των οποίων τα δικαιώματα και η ζωή έχουν λιγότερη αξία απ'την ζωή εκείνων που συμφωνούν μαζί τους. Οι λέξεις αποκτούν όλο και μεγαλύτερη δύναμη όσο πιο συχνά τις χρησιμοποιούμε. Το περιεχόμενο τους μπορεί να συρρικνωθεί τόσο ώστε η λέξη να καταλήξει ένα κούφιο κέλυφος, χρησιμοποιούμενη όμως ως χαρακτηρισμός ανακτά όλη τη συμβολική της δύναμη, τη δύναμη του χρήστη της να δίνει χαρακτηρισμούς.

Expand full comment
Apr 29, 2022·edited Apr 29, 2022

Δε μπορώ να καταλάβω (ή μάλλον καταλαβαίνω πολύ καλά) γιατί οι αψέκαστοι χρησιμοποιούν πάντα υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και κάνουν επίκληση στην αυθεντία τους και σε κάποια ανώτερη γνώση που οι ίδιοι κατέχουν και είναι προφανής για αυτούς ενώ εμείς οι πλήβειοι δε μπορούμε να συλλάβουμε. Εφόσον λένε οτι ξεκινούν απο αγαθούς σκοπούς, να μας βγάλουν απο την πλάνη μας θα αρκούσε και μόνο η παράθεση των τόσο επιστημονικών και στέρεων επιχειρημάτων τους για να μας κονιορτοποιήσει. Σε πρόσφατη συζήτηση στο fb περί τσιπαρίσματος είχα διαβάσει το σχόλιο “χαχα οι ψέκες δεν έχουν ιδέα απο τεχνολογία και δεν ξέρουν οτι υπάρχει διαθέσιμη τεχνολογία τσιπαρίσματος μόνο για ζώα και όχι για ανθρώπους”. Και δώστου τα like και τα υποστηρικτικά σχόλια απο κάτω.

Θυμάμαι είχα διαβάσει το 1998 σε καθημερινή εφημερίδα οτι ο καθηγητής Kevin Warwick έγινε ο πρώτος άνθρωπος που τσιπαρίστηκε πειραματικά με υποδόριο εμφύτευμα. Απο τότε η τεχνολογία αυτή προχώρησε πάρα πολύ και σήμερα πχ στη Σουηδία είναι ευρέως διαδεδομένη. Πασίγνωστοι επιστήμονες όπως ο Δημήτρης Νανόπουλος έχουν μιλήσει περί τσιπαρίσματος και οτι όποιος δεν “θελήσει” να τσιπαριστεί θα μείνει πίθηκος ενώ οι υπόλοιποι θα γίνουν υπεράνθρωποι.Αν είμαστε ψεκασμένοι εμείς τότε έιναι και αυτός. Τελικά φαίνεται ποιοί είναι οι άσχετοι και απληροφόρητοι και ποιοί κάνουν επιφανειακές αναλύσεις.

https://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Warwick

https://www.protothema.gr/greece/article/880105/dimitris-nanopoulos-me-auti-tin-aristera-exafanistike-i-mesaia-taxi/

https://www.tanea.gr/2021/12/22/world/koronaios-ypodorio-tsipaki-leitourgei-os-pistopoiitiko-emvoliasmou-sti-souidia/

Expand full comment

Το αρχετυπικό παράδειγμα "ψεκασμένου" ήταν ο Νώε, που όταν κατασκεύαζε την κιβωτό, οι συμπολίτες του τον κορόιδευαν. Όλοι γνωρίζουμε τι ακολούθησε στη συνέχεια.

Expand full comment
author

Υποκλίνομαι!

Expand full comment

Στην Μύκονο ψεκασμοι κάθε μέρα από πέρυσι, το φαινόμενο είναι παγκόσμιο και το βλέπω από τον παγκόσμιο καιρό, συνδέεται και με τις ηλιακές εκτινάξεις μάζας , τότε γίνεται ακόμα πιο εντονο

Expand full comment

ΝΑΙ!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ "LAST YEAR"(ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ, ΘΥΜΑΣΤΕ?

Ε!!! ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ 5G , ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! ΝΤΕ!!!!

Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ!!! ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ!!! ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο Κ ΒΑΘΙΩΤΗΣ!!!

ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ!!!! «Είδα όλες τις παγίδες του εχθρού (δηλαδή του διαβόλου) απλωμένες πάνω στη γη. Και στέναξα και είπα: Ποιος άραγε θα τις προσπεράσει χωρίς να τον πιάσουν; Και άκουσα φωνή να μου λέει: Η ταπεινοφροσύνη.»

Expand full comment

Χριστός Ανέστη! Όσο υλικό θέλετε από φωτογραφίες και βίντεο από περιοχή Σερρών. Ήταν εξωφρενικό, την ημέρα του Πάσχα, τουλάχιστον 15 αεροπλάνα ....

Expand full comment

Χριστός Ανέστη!

Αγαπητέ κ. Βαθυώτη,

Εκτιμώ τον αγώνα σας κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών όπως και οποιασδήποτε Ιατρικής Πράξης δίχως τη συναίνεση μας. Έχω διαβάσει το βιβλίο σας από την τρομοκρατία στην πανδημία και θαυμάζω τις πλούσιες νομικές γνώσεις σας και τις αμέτρητες παραπομπές στο συγκεκριμένο βιβλίο.

Όμως ως προς το θέμα των αεροψεκασμών θεωρώ ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο... μέτρον άριστον που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Δηλαδή η υπερβολή και η προσκόλληση σε κάποιες θεωρίες νομίζω ότι αποτελούν όπλο στη φαρέτρα αυτών που μας θεωρούν ψεκασμένους, όταν μιλάμε εναντίον των υποχρεωτικών εμβολιασμών καθώς και των πιστοποιητικών Green pass, τα οποία είναι προάγγελος του σφραγίσματος και αυτό είναι η ουσία του προβλήματος...

Και επεξηγώ περαιτέρω αναπτύσσοντας την επιχειρηματολογία μου:

1) Αναφέρετε ότι στη φωτογραφία που φαίνεται το αεροπλάνο να προσγειώνεται κοντά στο Ελευθέριος Βενιζέλος δεν αφήνει πίσω του ίχνος ενώ δίπλα του φαίνονται άλλα ίχνη.

Απαντώ ότι το αεροπλάνο αυτό βρισκόταν ήδη σε χαμηλό ύψος όπου οι συνθήκες (θερμοκρασία και σχετική υγρασία) δεν ήταν ευνοϊκές για ανάπτυξη ίχνους συμπυκνώματος. Στα δικά μου μάτια είναι ξεκάθαρη η προοπτική ότι τα άλλα ίχνη νεφών φαίνονται να είναι από τα ανώτερα στρώματα της τροπόσφαιρας και μπορεί να οφείλονται σε αεροσκάφη που εκτελούν διαδρομές (όπως Αφρική Ευρώπη ή Ντουμπάι Ευρώπη), ενώ το αεροσκάφος που προσγειώνεται φαίνεται να είναι λίγα εκατοντάδες μέτρα πάνω από την γη... Συνεπώς το επιχείρημά σας, ότι το συγκεκριμένο αεροπλάνο της γραμμής δεν αφήνει ίχνη ενώ άλλα άγνωστης προέλευσης αεροσκάφη αφήνουν, δεν είναι ισχυρό...

2) Αναφέρετε ότι κάποιες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και το Μεγάλο Σάββατο το φαινόμενο των αεροψεκασμών είχε μεγάλη ένταση και στον Αττικό ουρανό εμφανίζονταν πάρα πολλά ίχνη.

Όντως συνέβαινε να εμφανίζονται πολλά ίχνη και μάλιστα μία φίλη μου είπε ότι της έχουν πει ότι όποτε εμφανίζονται πολλά ίχνη τις επόμενες μέρες συννεφιάζει.

Το θέμα εδώ αφορά τη σχέση αιτίας αιτιατού... Δηλαδή είναι τα ίχνη που προκαλούν την αλλαγή του καιρού και συννεφιάζει ή η ατμόσφαιρα είναι ήδη κορεσμένη σε υδρατμούς και έτσι η επιπλέον ποσότητα υδρατμών που προκαλείται από την καύση τον αεροκινητήρων δημιουργεί αυτά τα σύννεφα που στην αρχή εμφανίζονται σαν γραμμές αλλά αν κάποιος έχει την υπομονή να τα παρακολουθήσει θα δει ότι έπειτα μετατρέπονται σε σύννεφα. Από την ειδικότητα της δουλειάς μου μηχανολόγος μηχανικός ασχολούμαι με μετεωρολογικές μετρήσεις μπορώ να σας προσυπογράψω ότι αυτό το φαινόμενο είναι απολύτως φυσικό.

Από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να γίνονται χημικοί ψεκασμοί της ατμόσφαιρας για χίλιους δυο λόγους όπως αγροτικές εφαρμογές, πχ καταπολέμηση του δάκου ακόμα και πειράματα αλλαγής του καιρού. Τα τελευταία όμως νομίζω ότι μικρή μόνο επίδραση μπορεί να έχουν και ουσιαστικά ενισχύουν την ήδη υπάρχουσα τάση μεταβολής του καιρού. Παραδείγματος χάρη στις Ηνωμένες Πολιτείες, στις απέραντες εκτάσεις καλλιέργειας σιτηρών και καλαμποκιού όταν υπάρχουν ευνοϊκές συνθήκες, δηλαδή υπάρχει έντονη υγρασία στην ατμόσφαιρα αυτό που κάνουν οι αεροψεκασμοί είναι να ελέγξουν πότε θα ξεσπάσει κάποια βροχή και σε ποιο σημείο, ώστε να ποτιστεί η αντίστοιχη καλλιεργούμενη έκταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ερχόταν η μπόρα απλώς με αυτό τον τρόπο ελέγχουν σε ποιο σημείο θα πέσει... για τους θαυμαστές των κόμικς υπάρχει και σχετική ιστορία του Καρλ Μπαρκς με τον Donald Duck από τη δεκαετία του 60...

Είναι αλαζονικό να πιστεύει ο άνθρωπος ότι μπορεί να δημιουργήσει καιρικές συνθήκες ή να επηρεάσει τον καιρό...

Συνεπώς προσπαθήστε να παρατηρήσετε το εξής: Επισκευθείτε μετεωρολογικά site και δείτε πότε ο καιρός θα είναι με βόρειους ανέμους και χαμηλή σχετική υγρασία (προτείνω το windy.com) σημειώστε αυτές τις μέρες (τις οποίες ο ουρανός θα είναι ο καταγάλανος ελληνικός ουρανός) και θυμηθείτε ότι τότε δεν θα μπορέσετε να δείτε ούτε ένα chemtrail...

Αντιθέτως τις μέρες με έντονη υγρασία ασταθή καιρό και χαμηλής έντασης νοτιάδες, το πιο πιθανό είναι ο μουντός ουρανός να είναι γεμάτος από τα λεγόμενά ίχνη ψεκάσματος...

3) Εφόσον η Ελίτ θέλει να μας κάνει κακό και να μας ελέγξει αυτό μπορεί να το επιτύχει άνετα με το όλο σκηνικό των εμβολιασμών και της πανδημίας... οι αεροψεκασμοί από την άλλη είναι ανεξέλεγκτοι και όσο βλάπτουν τους κοινούς ανθρώπους θα βλάπτουν και την ελίτ. Συνεπώς το επιχείρημα ότι γίνονται αυτοί οι ψεκασμοί για να μας βλάψουν πέφτει σε άτοπο, διότι οι ψεκασμοί θα βλάπτουν εκτός απο τα θύματα και τους θύτες...

Εύχομαι να συνεχίσετε τον αγώνα σας, αλλά θα σας παρότρυνα να εστιάσετε περισσότερο στα νομικά ζητήματα και επιστημονικά ζητήματα που προκύπτουν από την υποχρεωτικότητα των νέου τύπου εμβολίων.

Με εκτίμηση,

Πέτρος Θεοδωρόπουλος

Expand full comment

ΧΑΙΡΕΤΕ,,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ BRIGHTEON,,AΛΛΑ ΤΟ P.C.ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ EMAIL...ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ,,ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ vasilikivag@hotmail.com ΑΝ Δ Ε Ν ΘΕΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,,ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΑΠΛΩΣ,,ΕΝΑ ΟΧΙ,,ΟΠΩΣ ΑΝΑΠΑΥΕΣΘΕ,,ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ 3.

Expand full comment

Καλησπερα!

Καλο μηνα!

Διάβασα το αρθρο του κου Βαθιωτη οταν αναρτηθηκε κι ομολογω οτι ενιωσα πολυ παραξενα. Ο γιος μου ειναι πιλοτος της ΠΑ κι ο μπαμπας του επισης. Ηξερα για τα ιχνη συμπυκνωσης, αυτο που αναφερθηκε απο τον κο Μανουσιδη..

Δεν το εχω ψαξει περισσοτερο, ουτε γνωριζω "πως" και "που" να το ερευνησω.

Ετσι, δεν θα μιλησω για το αν οι αποψεις και τα επιχειρηματα στο αρθρο ειναι σωστα.

Θελω ομως να συμφωνησω μαζι σας, στην κριτικη σας , στο υφος σας και στις προθεσεις σας.

Εκτιμω κι εγω πολυ τον κο Βαθιωτη, τον αγωνα του για όλους μας (ειμαι υγιειονομικος), την επαγγελματικη του θυσια, το θαρρος του και την ακεραιότητά του. Στο σχόλιό σας "βρηκα" αυτο που θα ηθελα να του εχω πει κι εγω..

Οτι δηλ, ειναι μια "φωνη" που εμπιστευομαι

Οτι τα βιβλια του ειναι "οπλοστασιο" επιχειρηματων

Οτι το μυαλο του ειναι χαρισματικο κι

Οτι θελω να διαφωνησω μαζι του, χωρις αυτο να σημαινει επ'ουδενι, οτι τον απορριπτω σαν προσωπικοτητα, σαν καθηγητη, σαν αγωνιστη !!

( Ο κος Μανουσιδης, ηταν απαραδεκτος σε ολους τους σχολιασμους του)

Δεν ηθελα να σχολιασω θετικα, γιατι θα ελεγα ψεμματα!

Η δικη σας "κριτικη" ομως, ειχε αξιοπρεπεια, εκτιμηση κι αληθεια.

Σχεδον, ταυτιστηκα.

Με εκτιμηση

Φουρνογερακη Αναστασια

Υ.Γ. Η κα Σκουμπου στο αρθρο της μιλωντας για "απολυτοτητα" και "αντι-δογματισμο", ηταν πολυ ευστοχη...ολοι κινδυνευουμε να πεσουμε στην παγιδα....

Expand full comment

Σας τα λέει η Πολεμική Αεροπορία, και εσεις τον χαβά σας!

Αυτός που τα γράφει ξέρει καλύτερα από τον ίδιο τον πιλότο της ΠΑ που κάνει τις αναχαιτήσεις και τα βλέπει από κοντά;

Ή μήπως και οι ελεγκτές αεραμύνης και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας δεν ξέρουν τι δρομολόγια εισέρχονται και εξέρχονται στο και από το ελληνικά FIR;

Άν πιστεύετε ότι σᾶς ψεκάζουν, τότε καλά κανουν και σας κοροιδεύουν.

Expand full comment

Δεν μας ψεκάζουν. Αυτό είναι σίγουρο. Δεν χρειάζεται άλλωστε. Το πολύ πολύ να μας ρίχνουν λακ για να τσιτωσει η φράντζα μας.

Expand full comment

Εσείς δεν πιστεύετε ότι μας ψεκάζουν δηλ;

Expand full comment

....Δηλαδη,με συγχωρειτε,,,απο το τελος του 2010 που στον μεχρι τοτε αρκετα καθαρο ουρανο της Ελλαδος,βλεπαμε μονο καιρικα φαινομενα,,,και καποια στιγμη ο ελληνικος ουρανος,απο τοτε,ασταματητα,γινεται ενα τεραστιο αχνολευκογαλαζιο μπακλαβαδωτο,ορατο τοις πασι,,,εσεις πιστευετε οτι ειναι φυσιολογικο-φυσικο φαινομενο;;;Διοτι ΠΟΤΕ δεν ειχαμε κατι τετοιο συνεχες,,,αμα μπορειτε να βρειτε καπου αποδειξεις επιστημονικες χρηστων επιστημονων,να μας τις πειτε υπευθυνα να τις ακουσει ολος ο ελληνικος λαος....δεν ειναι τι ο καθε <εγω>νομιζει,απο αγνοια,ημιμαθεια η αδιαφορια η ευπιστια,,,ειναι ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ

Expand full comment

Είμαι 59 χρονῶν, απόστρατος τοῦ ΠΝ, ο πατέρας μου Αξιωματικός Ιπτάμενος της ΠΑ, μεγάλωσα μέσα στα αεροδρόμια της ΠΑ, θυμάμαι το φαινόμενο αυτό από 10 χρονῶν, δηλαδή από την δεκαετία τοῦ 1970, λέτε να μην είχα ρωτήσει τον πατέρα μου για αυτήν την εικόνα που έβλεπα στον ουρανό; ή μήπως λέτε οι πιλότοι της αεροπορὶας που κάνουν καθημερινά αναχαιτήσεις να μην ξέρουν, ή να μην το έχουν δεί από κοντά;

Πρόκειται για το φαινόμενο υγροποίησης των υδρατμών λόγω της διαφοράς πιέσεως που δημιουργούν οι πτέρυγες των αεροσκαφών μεταξύ της επάνω επιφάνειάς τους (υποπίεση) και της κάτω επιφανείας (υπερπίεση), εξάλλου έτσι δημιουργείται η άντωση που κρατάει σε πτήση το αεροσκάφος. Αυτά που βλέπετε είναι πολιτικά επιβατικά αεροσκάφη που πετάνε σε ύψος 25.000 μα 35.000 πόδια (δηλαδή περιπου 10 χιλιόμετρα ύψος) στους συγκεκριμένους αεροδιαδρόμους διέλευσης από το FIR της Ελλάδος και δίνουν σχέδιο πτήσης πριν εισέλθουν στο FIR, και όταν απογειόνονται. Υπάρχουν εφαρμογές για κινητό όπου βλέπετε όλα τα ίχνη real time των πολιτικών αεροσκαφών με όλες τις πληροφορίες.

πχ το Airtraffic (https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.flightapps.airtraffic).

Ανοίξτε την εφαρμογή όταν δείτε τέτοιο ίχνος και αν δεν είναι ακριβώς από πάνω σας το αεροσκάφος, μπορεί να είναι γύρω στα 15-20 χιλιόμετρα από την θέση την δική σας. Θα δέιτε όλες τις πληροφορίες, όπως ύψος, πορεία, αεροδρόμιο αναχώρησης και προορισμού, ώρες που αναχώρησε και προβλεπόμενη ώρα άφιξης, τύπος, πχ Boeing 737, ποια εταιρία, ακόμα και φωτογραφία του, και 3D πως φαίνεται το έδαφος, αν ήσασταν μέσα. Οι πιλότοι νομίζετε δεν ξέρουν ότι μπορεί να αφήνουν τέτοια ίχνη ανάλογα με τις συνθήκες θεροκρασίας, υγρασίας και κορεσμού που επικρατούν εκεί που πετούν, ή μήπως δεν τα έχουν δεί κι οι ιδιοι, είτε το δικό τους ίχνος, είτε των άλλων που έχουν περάσει νωρίτερα από την περιοχή, είτε περνούν από κοντά τους; Ή μηπως νομίζετε ότι όλη η Πολιτική και όλη η Πολεμική αεροπορία συνομωτούν σε συνεργασία με τους αφορισμένους που μας κυβερνούν;

Expand full comment
author

Επαναλαμβάνετε το παιδαριώδες επιχείρημα που υιοθετούν όλοι οι συστημικοί προπαγανδιστές, χωρίς να μπορείτε να αντικρούσετε την τεκμηρίωση του παραπάνω άρθρου. Θέλετε να πιστέψουμε ότι ξαφνικά μέσα στο Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα πέταξαν πάνω από το κέντρο της Αθήνας αλλά και από πάμπολλες περιοχές όλης της Ελλάδας, την ίδια ώρα, εκατοντάδες αεροπλάνα, κάνοντας τρυπητήρι τον ελληνικό ουρανό! Ε όχι, ο εμπαιγμός έχει και τα όριά του!

Expand full comment

Δεν έχουν καμμία σχέση οι ημερομηνίες. Αυτό συμβαίνει όταν επικρατούν οι κατάλληλες συνθήκες, εδώ και 50 χρόνια, όσο θυμάμαι εγώ, που είμαι γεννηθείς το 1964!

Expand full comment

Dear Mr. Manooseedes, από Τρίκαλα η παρατήρηση: πάνω από 15 αεροψεκασμοί, κάνανε γραμμές, χ, τρίγωνα και άλλα αποκρυφιστικά χαρούμενα. Μα καλά, διαβάζετε τα γραφόμενά σας;

Expand full comment

οι αεροδιάδρομοι δεν διασταυρώνονται. τα ίχνη στον ουρανό δημιουργούν πανέμορφα καρουδάκια!!!!

Expand full comment

Ο καθένας πετάει ό,τι μαλακία τοῦ κατέβη!

Ελέυθερα φίλε μου...

Expand full comment

Πράττω εδώ και δύο έτη αυτό ακριβώς που αναφέρετε ως πρακτική ήτοι Μονίμως παρακολουθώ τις εφαρμογές όπως το Flight radar και σχεδόν ποτέ δεν εμφανίζονται αυτές οι πτήσεις!!! Τα γραφόμενα σας μόνο καχυποψία μου δημιουργούν.

Expand full comment

Τα γραφόμενά σου δείχνουν πόσο αντίληψη αλλά και αίσθηση προσανατολισμού έχεις.

Expand full comment

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ,εχει φαει ολη τη ζωη μεχρι τωρα για την Αληθεια και ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα παλληκαρια που εχω συναντησει στη ζωη μου,,,και τοχω ψαξει ιδιαιτερως παρα πολυ καλα...δεν θελω να πω κατι αλλο.... και να μην ξαναπιασετε με τετοιο τροπο στο στομα σας ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ...Με πολυ πονο....

Expand full comment

...θέλετε κι άλλα;

Και το πιο ΑΠΛΟ:

ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΙΛΟΤΟ είτε της Πολιτικής εὶτε της Πολεμικής Αεροπορίας! ή ακόμα και έναν Ελεγκτή Εναέριας Κυκλοφορίας της Πολιτκής Αεροπορίας ή έναν Ελεγκτή Αεραμύνης της Πολεμικής Αεροπορίας!

Άν νομίζετε ότι και αυτοί συνομωτούν εναντίον μας, έ τότε ...δεν τρώγεστε!

Expand full comment

Έχω καμιά δεκαριά φίλους πιλότους, 26 ελεγκτές, και τον Τομ Κρουζ κολλητούς... θα τους ρωτήσω.

Expand full comment

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι», οι οποίοι δεν βάζουν το μυαλουδάκι τους να σκεφθεί, και αρκούνται σε αυτά που τους λένε αυτοί που βρίσκονται μέσα στο «Σύστημα».

Διαβάζοντας λοιπόν την ανακοίνωση ΤΥΠΟΥ του ΓΕΑ, με ημερομηνία 2012, ένας ψεκασμένος (όπως εγώ) βλέπει ότι λέει την μισή αλήθεια. Πάμε να την δούμε.

Και θα αρχίσουμε από την τελευταία παράγραφο. Λέει η ανακοίνωση :

- Οι πτήσεις των αεροσκαφών αυτών εγκρίνονται και ελέγχονται ανά πάσα στιγμή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας μας, ενώ η Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον ελληνικό εναέριο χώρο για άλλη δραστηριότητα (και διευκρινίζω εγώ, εκτός από αυτές που έχει εγκρίνει η Υπηρ. Πολ. Αεροπορίας, τα στοιχεία των οποίων όμως το ΓΕΑ αγνοεί, και καλώς τα αγνοεί διότι δεν είναι ευθύνη του).

Άρα, εδώ, με απλά λόγια, το ΓΕΑ λέει ότι είναι αναρμόδιο, καθότι ούτε ελέγχει, ούτε εγκρίνει τις πτήσεις των αεροσκαφών αυτών. Και τίθεται το ερώτημα, ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ επί της ουσίας, την οποία δηλώνει ότι αγνοεί;

- Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος, εκτός ελάχιστων που αφορούν ψεκασμούς σε περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις από πολύ χαμηλό ύψος.

Αυτή είναι συνέχεια της προηγούμενης, και συνεχίζει να λέει, επιεικώς, ανακρίβειες. (Αν το χοντρύνουμε το πράγμα, θα έλεγα ότι λέει ψέματα).

- Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας.

- Η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά. Το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες. Ο χρόνος κατά τον οποίο είναι ορατά τα ίχνη συμπύκνωσης μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο ύψος πτήσης.

Τα πολιτικoύ τύπου αεροσκάφη, για λόγους ασφαλείας πτήσεων, πετούν εντός συγκεκριμένων αεροδιαδρόμων, οι οποίοι είναι μοναδικοί. Επίσης, αυτοί οι αεροδιάδρομοι ενώνονται με άλλους αεροδιαδρόμους σε κομβικά σημεία πάνω από τον Ελλαδικό χώρο. ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ. Οι φωτογραφίες δείχνουν διασταυρώσεις ιχνών. Και εδώ λοιπόν μας λένε την μισή αλήθεια. Έξω από τους αεροδιαδρόμους πετάνε σε καθημερινή βάση μόνον τα αεροσκάφη της ΠΑ, τα οποία όμως ποτέ δεν αφήνουν αυτά τα περίεργα ίχνη. Αυτό δεν είναι απορίας άξιο, το γιατί δεν συμπυκνώνονται τα καυσαέρια των αεροσκαφών της ΠΑ; Πιστεύουν σε άλλον Θεό; Ποιος μας λέει ψέματα; Διότι είναι αυταπόδεικτα ψέματα.

Expand full comment

Τρία πουλάκια κάθονταν...

Ὀταν έφτασα στο σημείο που γράφεις ότι δεν είναι ευθύνη του...δεν συνέχισα παρακάτω.

Expand full comment

Προφανώς και δεν θέλησες και δεν θέλεις να συνεχίσεις παρακάτω. Διότι σε αναπαύουν οι νεοταξίτικες απαντήσεις και δεν θέλεις να βάλεις το μυαλό σου να σκεφθεί.

Δεν πειράζει.

Εν τοιαύτη περιπτώσει βρές για τον εαυτό σου, την αποστολή του ΓΕΑ, και που αναγράφεται ότι είναι ευθύνη του να ελέγχει το φορτίο των επιβατηγών α/φ και των α/φ αερομεταφορών. Και πές στον εαυτό σου σε παρακαλώ, σε ποιό πολιτικό αεροδρόμιο υπάρχει κλιμάκιο της ΠΑ που εκτελεί τον έλεγχο που εσύ θεωρείς ευθύνη της ΠΑ.

Πράγματι.... τρία πουλάκια κάθονταν και πέντε κελαϊδούσαν.

Δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα, και γράφεις ότι είσαι απόστρατος του ΠΝ.

Ειλικρινά, σου εύχομαι να συνέλθεις.

Expand full comment
author

Όλες οι παραπομπές σου είναι από συστημικές-προπαγανδιστικές-νεοταξίτικες πηγές. Παρέθεσα βιβλία, εσύ μόνο αρθράκια. Το δε Υπουργείο Αμύνης απολύτως ελεγχόμενο από την κυβέρνηση. Είναι σαν να προσπαθείς να αποδείξεις ότι ο Χ δεν τέλεσε ανθρωποκτονία, με το να επικαλείσαι μαρτυρίες μόνο συγγενών του. Γελοιότητες. Νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε υπνωτισμένους πολίτες. Στο ανάποδο κόσμο, οι ψεκασμένοι είναι οι ψαγμένοι. Και οι "μα-λάκες", που τόσες φορές επικαλέσθηκες, είναι οι φύ-λακες της λογικής και της αλήθειας. Σε ευχαριστούμε που μας δίδαξες για μία ακόμη φορά τι σημαίνει ανάποδος κόσμος.

Expand full comment

Ναι, αλλά στο θέμα ψεκασμών από τα αεροπλὰνα, ή είναι πληρωμένος, ή είναι μ@@@ς διότι πέταξε πολύ χοντρή κοτσάνα.

Expand full comment
author

Ο υβριστικός τρόπος αυτής της απάντησής σας αποδεικνύει το ποιόν σας. Και ταυτοχρόνως καθιστά παντελώς αναξιόπιστη την προηγούμενη απάντησή σας. Περνώντας μας για μ@@@@ες, κάνετε αυτό ακριβώς που αναλύω στο άρθρο: απαξιώνετε τον συνομιλητή σας, χωρίς να αντιμετωπίσετε την επιχειρηματολογία του!

Expand full comment

χαχαχα. Η απάντησή σας είναι πολύ ωραία και δικηγορική.

Φυσικά, δεν έχετε τί να πείτε άλλο, και αυτὸ καθιστά την απάντησή μου αναξιόπιστη!

Συμπεραίνω λοιπόν ότι και ο κ. Βαθιώτης μάλλον δεν είναι τόσο μαλάκας και ότι εσείς είστε στον ίδιο ρόλο, δηλαδή πληρωμένοι!

(δεν είναι σίγουρο πάντα ότι μιλάω με αυτόν που δηλώνει το όνομα που βλέπω, έτσι δεν είναι;)

Expand full comment
author

Μπήκες εδώ μέσα για να βρίζεις και να προσβάλλεις. Όχι μόνο την τιμή και την υπόληψή μας, αλλά προπάντων τη νοημοσύνη μας. Είναι προφανές ότι σε έτσουξε, και εσένα και εκείνους στους οποίους ανήκεις, το κείμενο και προπάντων η τεκμηρίωση περί αεροψεκασμού. Ως γνήσιος προπαγανδιστής έγινες προσβολέας και υβριστής. Και τόλμησες να υπονοήσεις ότι είμαι πληρωμένος. Βρες έναν που απαρνήθηκε την λαμπρή καριέρα του για να υπηρετήσει την Πατρίδα του και την Αλήθεια, και έλα μετά να ξαναρυπάνεις αυτό εδώ τον χώρο με τα διανοητικά σου απόβλητα. Πόσες φορές χρησιμοποίησες την λέξη "μαλάκας"; Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Ο νοών νοείτω...

Expand full comment

Καλά τώρα,το πληρωμένοι το λες και βαριά κουβέντα. Οκ. Δεν συμφωνούμε σε όλα. Αλλά ο συγκεκριμένος καθηγητής που αν μη τί άλλο είχε το σθένος κ το φιλότιμο να παραιτηθεί ότι γράφει το γράφει με πάμπολλες παραπομπές μπας κ μας ανοίξει τα μάτια. Διαφοροποιουμαστε σε κάποια σημεία ναι, αλλά το βα φτάνουμε στο πληρωμένοι είναι τραβηγμένο. Όσο για τους πιλότους ΠΑ που τους θεωρούσα το ποιό αγνό κομμάτι του στρατού λόγω της φύσης της δουλειάς τους, δυστυχώς έχω μόνο απογοήτευση κ λύπη. Σουρωτήρι η Ελλάδα κ δεν κουνιέται φύλλο. Ούτε καν συκής. Η ηγεσία τόσο ξεπουλημένη κ εκείνοι τόσο ανήμποροι κ υπάκουοι εις την ιεραρχία.

Expand full comment
author

Την τεκμηρίωση πολλοί εμίσησαν, την μ@@@ία πάμπολλοι ελάτρευσαν, ανάμεσα σε αυτούς προπάντων όσοι την επικαλούνται τόσο συχνά!

Expand full comment

Dear Mr. Mah-Νooseedes, οι πηγές που επικαλείστε είναι απαράδεκτα συστημικές, ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ! Λυπηθήτε μας, είναι αργά.

Expand full comment

Δες το profile μου στο Facebook να δεις πόσο «συστημικό» είναι, για να καταλάβεις κι εσύ κι οι άλλοι πόσο μέσα έχετε πέσει στις εκτιμήσεις σας.

...και πολύ ασχολήθηκα με εθελοντές «ψεκασμένους»...δεν νομίζετε;

https://www.facebook.com/aggelos.manousidis

Expand full comment

Τα αεροπλάνα των τακτικών αερογραμμών ακολουθούν συγκεκριμένες πορείες (αεροδιαδρόμους). Επίσης, νομίζω ότι όπως για τα πλοία υπάρχουν προγράμματα που εντοπίζεται το ίχνος και το όνομα του σκάφους, υπάρχει κάτι ανάλογο και για τα αεροπλάνα. Με δεδομένο ότι είναι πολύς ο κόσμος που ανησυχεί και φωτογραφίζει τις γραμμές των ψεκασμών στον ουρανό, θα μπορούσε να σχηματισθεί ένα δίκτυο ανθρώπων, οι οποίοι θα καταγράφουν τις κινήσεις των αεροπλάνων. Δηλαδή, αν σήμερα δω στον ουρανό της πόλης μου μια γραμμή απο αεροπλάνο, να μπω άμεσα να δω το στίγμα του αεροπλάνου που πέρασε (εάν υπάρχει) και να το καταγράψω σε ένα σχετικό σαιτ που θα δημιουργηθεί. Οπότε αν συγκεκριμένα αεροπλάνα, από συγκεκριμένα αεροδρόμια προέλευσης, εκτελούν πτήσεις με γραμμές, να έχουμε μια αρχή για περαιτέρω έλεγχο. Πολίτες που διαμένουν δίπλα σε αεροδρόμια (εγώ είμαι κοντά στη Ν.Αγχίαλο) θα μπορούν με βάρδιες να ελέγχουν πότε κινούνται τα ύποπτα αεροπλάνα κλπ. Είναι περίπλοκο και χρειάζεται οργάνωση. Αλλά εφόσον είμαστε πολλοί, θα μπορούσε να γίνει κάτι. Μια αρχή θα είναι να βρεθούν οι επίσημοι αεροδιάδρομοι. Ώστε κάθε τι που πετάει εκτός αυτών να "ελέγχεται". το μειλ μου ειναι metaxotou@yahoo.gr. Εάν ενδιαφερθεί κόσμος θα ήθελα να συμμετέχω και εγώ στον έλεγχο και καταγραφή.

Expand full comment

Τον κ. Βαθιώτη εκτιμῶ και σέβομαι για όλη την προσπάθειά του και τους αγώνες του κατά τῆς προπαγάνδας τῆς ΝΤΠ, και ήμουν έτοιμας να αναρτήσω αυτό το άρθρο του στο Facebook, όπως έκανα έως τώρα, μέχρι που έφτασα στο σημείο, που αρχίζει να υποστηρίζει ότι μᾶς ψεκάζουν.

Όμως, ἄν ο κ. Βαθιώτης είναι αυτός που εξέφρασε ότι μας ψεκάζουν τα αεροσκάφη από τα ίχνη, που εγώ τουλάχιστον βλέπω από 10 χρονών (γεννηθείς 1964), τότε λυπᾶμαι ειλικρινά, διότι τότε κάτι δεν παέι καλά με την νοημοσύνη του, άλλως ...τα γνωστά.

Expand full comment
author

Άσε και σε μάθαμε τι κουμάσι είσαι...

Expand full comment

Ξέρετε ότι και το ΠΝ σας ψεκάζει με υποβρύχια ε;

Expand full comment

Που να μιλήσετε και για τα 5 G τί έχετε να ακούσετε.

Expand full comment

Το 5G αγαπητέ είναι βλαβερό διότι είναι ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και μάλιστα σε υψηλότερη συχνότητα από το 4G.

Expand full comment