6 Comments

Τα Σημεία των Καιρών Πληθύνουν … & Κορυφώνονται : Η Technological Singularity, δηλαδή το υπεράνθρωπης Τεχνητής Γενικής Νοημοσύνης μοχθηρό Θηρίο είναι … προ των Πυλών (ή έτσι νομίζουμε ;)

.

Δεν είναι μόνον η Πανδημία και οι eneσεις, που ίσως μπορεί να ήταν μια γονιδιακή τροποποίηση του του ανθρώπινου DNA, μη αντιστρέψιμου. Ίσως δεν θα το μάθουμε ποτέ. Έπρεπε να το περιμένουμε λογικά ότι θα ερχόταν και αυτό: όχι μόνο θα τρώμε μεταλλαγμένα υβρίδια: ντομάτες, καλαμπόκι, σόγια, σολωμό, δεν θα τρώμε χοιρινό με μεγάλο ποσοστό ανθρώπινου DNA για να μην έχει πολύ λίπος … αλλά ήρθε πλέον η ώρα της «Μεγάλης Ύβρεως» της μετάλλαξης του DNA του ανθρώπου …

.

δεν είναι μόνον … ο Πόλεμος κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Ρωσία, η οποία κήρυξε Ιερό Πόλεμο, που με τα αιματηρά γεγονότα στο αμφιθέατρο της Τραγωδίας του Κρόκου Μόσχας πυροδοτούν εκρηκτικές καταστάσεις μπορεί να εκτροχιάσουν τον ήδη κορυφούμενο πόλεμο… σε ένα πυρηνικό 3ο Παγκόσμια Πόλεμο … με τραγικές συνέπειες σε όλη την ανθρωπότητα… όπως αυτόν που περιγράφει η Ιερά Αποκάλυψη με τον 4ο πρασινοκίτρινο Καβαλάρη που καλπάζει με ταχύτητα… προς την τρικλίζουσα υπνοβατούσα ανθρωπότητα.

«Και είδα, και ξάφνου, ένα άλογο, ωχρό, και εκείνος που καθόταν επάνω σ’ αυτό ονομαζόταν Θάνατος, και ο Άδης ακολουθούσε μαζί του· και τους δόθηκε εξουσία επάνω στο ένα τέταρτο της γης να θανατώσουν με ρομφαία και με πείνα και με θάνατο, και με τα θηρία τής γης.» Ιερά Αποκάλυψη 6:8.

Πόσο είναι ένα τέταρτο των 8 δις κατοίκων της γης ;

.

Τα μοχθηρά Αφεντικά της Γης θέλουν πολύ μεγαλύτερη μείωση του πληθυσμού, τις έγραψαν μάλιστα σε τεράστιες πλάκες γρανίτη. Είναι οι Πλάκες Kαθοδήγησης της Τζώρτζια (The Georgia Guidestones ή αλλιώς American Stonehenge) και εκεί υψώνονται αγέρωχες, μυστηριώδεις και εντυπωσιακές. Για ψάχτες!

.

[Η Τραγωδία του Κρόκου Μόσχας παραπέμπει ετυμολογικά & συμβολικά στον αιματηρό μύθο του «Κρόκου και της Σμίλαξ» και σύμφωνα με τον Αισχύλο, τον πατέρα της τραγωδίας: «Στην καρδιά μου έσταξε η σταγόνα του κρόκου, η κιτρινωπή και νοσηρή σταγόνα του αίματος που προμηνύει θάνατο ανθρώπου.» [Αισχύλου Αγαμέμνων στίχος 1121· Λεξικό Ελληνικής Γλώσσας Liddell-Scott, Middle Liddell (1889)] … όπως το πυρηνικό ατύχημα στο (1986) Τσερνο-μπιλ = μαυρο+λούλουδο παραπέμπει στην Άψινθο της Αποκάλυψης.

.

δεν είναι … επίσης μόνο το ότι στους δρόμους και τις πλατείες παρελαύνουν με «Υπερηφάνεια» … σχεδόν όλων των πόλεων του κόσμου … οι νέοι … βιβλικοί κάτοικοι των Σοδόμων & Γομόρρων ανεμίζοντας τις εωσφορικές σημαίες του ουρανίου τόξου …

.

δεν είναι και πολλά άλλα που … ζούμε κάθε ημέρα … ( καθημερινή ζωή των ανθρώπων όλου πλανήτη έχει εκτροχιαστεί) ζούμε & βλέπουμε στην καθημερινή Χ α ο τ ι κ ή πραγματικότητα που μας περιβάλει το 2024 που παραπέμπουν ευθέως στο 24ο Κεφάλαιο του Ιερού Ευαγγελίου του Ματθαίου… και της Ιεράς Αποκάλυψης, που αν το διαβάσεις … νομίζεις ότι διαβάζεις μια καθημερινή εφημερίδα (Άγιος Παΐσιος, ο Αγιορείτης) …

.

δεν είναι μόνο η ασυνήθιστη ολική έκλειψη Ηλίου (Φρίξον Ήλιε !), στις 8/4/2024 … χωρίς προηγούμενο τα τελευταία 375 χρόνια, στις 8 Απριλίου 2024, που διαδρομή της σκιάς στις ΗΠΑ πέρασε από πολλές πόλεις με όνομα Νινευή… που να θέλει να μας πει μετανοείτε όσο είναι καιρός όπως οι κάτοικοι της βιβλικής Νινευή. Έκλειψη ηλίου προηγήθηκε της επίσκεψης του προφήτη Ιωνά στη Νινευή. Μετάνοια λοιπόν…

.

δεν είναι μόνο οι ηλεκτρονικές ταυτότητες … που επίκεινται για όλους μας μέχρι το 2026… οι πριν περάσει πολύς καιρός θα μετατραπούν σε εμφυτεύσιμα ψηφιακά τσιπάκια μετατρέποντας τους ανθρώπους (1.0) σε τρασανθρώπους (2.0)

.

δεν μόνο ο μετανθρωπισμός της ανθρωπότητας που είναι ένα άκαμπτο πρόγραμμα αντίστροφης μέτρησης … της «Αντζέντας-2030», της Μεγάλης Επανεκκίνησης & Μετάβασης, του Νταβός … ένα ακόμη Βιβλικό σημείο για τον άνθρωπο (1.0), την «εικόνα του Θεού» που επιδιώκουν κάποιοι μεγαλοπαράγοντες της τεχνοκρατίας να τον μετατρέψουν σε ένα τρανσάνθρωπο (2.0) (TransHuman – PostHuman ή MetaHuman – SuperHuman ή Superman ή Η+ ή Human+) ένα φρικώδες σάιμποργκ, με χαραγμένη στην κεφάλή του την ψηφιακή «εικόνα του Θηρίου» …

.

δεν είναι μόνο … η παρούσα υπαρκτή απειλή ενός επίσης πυρηνικού πολέμου στην Βιβλική Μέση Ανατολή… την μπαρουταποθήκη της γης … που σημαίνει ότι ήδη οι πρώτες μάχες του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου μαίνονται… Η Παγκόσμια Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται (Star Wars: The Empire Strikes Back -1980) να συντρίψει τις τελευταίες … αντιστάσεις των κατακερματισμένων ανθρώπων & χωρών.

.

Βέβαια στην Ιερουσαλήμ δίπλα στο γκρεμισμένο ακόμη Ναό του Σολομώντος ετοιμάζονται οι κόκκινες δαμάλες για θυσιαστούν για «υποδεχθούν» τον «Μεσσία τους» … Οψόμεθα… ήταν αναμενόμενο. Ο Μπάιντεν θα πάει αυτόν στην τελετή..

.

Τα λίγα πλέον Ελληνόπουλα που γεννιούνται … από την μισογκρεμισμένη πια οικογένεια , που το τέλος της δεν πια είναι πλέον ορατό (the end of marriage), τα περισσότερα γεννιούνται με την μέθοδο in vitro (είναι του γυάλινου σωλήνα). Σημερινές δηλώσεις [15.04.2024 | 16:40] Έλον Μασκ: «Είδος προς εξαφάνιση οι Έλληνες εις το γένος – Καταρρέει ο πληθυσμός της Ελλάδας». Που είναι οι αρμόδιοι πολιτικοί & θρησκευτικοί ηγέτες … μήπως ακούσατε και ο πολυάσχολος Μασκ να μας το πει … τίποτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση … Ξέρει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου … ο πανέξυπνος Έλον ότι η Ελλαδα είναι πιλότος της γης, δείκτης το προς που πάει ο κόσμος είναι οι δύο μικρές χώρες Ελλάδα & Ισραήλ. Μεγαλώσαμε τραγουδώντας: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» Κι όμως … το τέλος … στον ορίζοντα

Expand full comment

1. "Όταν θά γίνουν 2 Πασχαλιές, τότε θά γίνουν όλα αυτά". Κοσμάς ό Αιτωλός.

Τό Πάσχα μάς συμπεύτει μέ αυτό τών Καθολικών κάθε 4-5 χρόνια. Πολλές φορές έχουν γίνει 2 Πασχαλιές. ΆΛΛΑ τό 2025 θέλει ό Βαρθολομέος νά κάνει τήν "ένωση τών Εκκλησιών". Οπότε, μήπως τότε γίνουν όλα αυτά....

2. "Νά εύχεστε η φυγή σάς νά γίνει καλοκαίρι καί όχι χειμώνα". Λέει ό Χριστός σέ 3 από τά 4 Ευαγγέλια. Σέ αυτό τού Ιωάννη όχι.

Ίσως γιά αυτό ό Ιωάννης έγραψε τήν Αποκάληψη μετά.

Εκεί που μιλάει γιά τά σημεία τών Καιρών, ό Χριστός μάς αναφέρει αυτά.

Θά υπάρξει καί ένας 4ος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ολοκληρωτικής καταστροφής στρατηγικών πυρηνικών. Μέτα θά έρθεις ό Χριστός γιά χάρη τών εκλεκτών γιά νά τούς γλυτώσει από τήν "Μεγάλη θλήψη που δέν ξανά έγινε ποτέ, ούτε θά ξανά γίνει".

Ό'τι ζόυμε τώρα είναι μικρογραφία τού 4ου Παγκοσμίου Πολέμου. Τώρα θά μείνουμε τό 1/3 τής ανθρωπότητας.

Αλλοίμονο στά παιδιά μάς, εγκόνια μάς. Αυτά θά ζήσουν τό τελευταίο χάραγμα όπου "δέν θά μπορούνε νά αγοράζουν ούτε νά πουλάνε.

Αυτά θά ζήσουν τήν "φυγή" στά βουνά λόγω τών στρατηγικών πυρηνικών καταστροφών.

Αυτά θά ζήσουν τήν "Μεγάλη Θλήψη" τής ραδιενεργής ερήμωσης που θά προκαλέσει τό "βδέληγμα τής ερημώσεως".

"Αλλοίμονο στίς θηλάζουσες καί στίς εγκυμονούσες εκείνες τίς ημέρες".

Ευχαριστώ τούς ΝεοΤαξίτες καί όσους τούς προσκηνήσανε. Πατέρας μού, αδελφός μού, γείτονες μού.....

Μέ έχουν έχουν κάνει πολύ σκληρό μετά από τήν ανηλεή επίθεση τούς.

Μέ έχουν κάνει νά μήν φοβάμαι τίποτα.

Σκληραγωγώ τόν γιό μού καί τού διαμορφώνω ανυπάκουο χαρακτήρα γιά νά αντέξει αυτά που θά έρθουν.

Πατέρα, εύχομαι η κόλαση σού νά είναι βαθιά καί φρικιαστική. Εύχομαι νά λάβεις αυτό που αξίζεις. Τίποτα παραπάνω καί τίποτα λιγότερο.

Καί όταν σέ απαυτόνουν οί δαίμονες. Νά τούς λές ότι δέν πιστεύεις σέ αυτούς.

Νά τούς λές ότι δέν υπάρχουν !!!

Expand full comment

Η θεια προνοια εχει μιλησει και γραψει. Εμεις δεν ακουμε. 1. Αποκαλυψις Ιωαννου (φαρμακεια) 95 μΧ. 2. Πατηρ Σαββας Αχιλλεως (καθεδρα της υγειας) 2007 μΧ. 3. Γεροντισσα Γαλακτια της Κρητης (ενεσαρες) 2016 μΧ. 4. Μητρ. Αυγουστινος Καντιωτης (ιος απο Κινα) κλπ.

Expand full comment

Οφείλω να παραδεχτώ ότι ήταν το καλύτερο κείμενο ever, που "μίλησε" κατευθείαν στην καρδιά μου. Τον περιμένω (ενν. Γ' Π.Π.). Είναι η μόνη λύση. Το τοπίο πρέπει να καθαρίσει πέρα για πέρα. Συγχαρητήρια για το πολύ ξεχωριστό πνευματικό κείμενο!

Expand full comment

Όλα σωστά και αληθινά όσο μας λείπει η μετανοια

Expand full comment