18 Comments
Apr 8, 2022·edited Apr 8, 2022

Ο πατέρας του Κωνσταντίνος Πλεύρης έχει γράψει ένα βιβλίο με τίτλο "Η πολιτική προπαγάνδα" (Εκδόσεις Ήλεκτρον, 2012) στο οποίο αναλύει διεξοδικά τους μηχανισμούς προπαγάνδας. Αποκαλύπτεται λοιπόν ότι ο γιος του Θάνος, όπως και σύσσωμη η κυβέρνηση, ακολουθούν πιστά πολλούς από αυτούς τους μηχανισμούς! Μόνο που ο πατέρας έγραψε το βιβλίο για να ξεσκεπάσει τέτοιες καταστάσεις (ελπίζω), ενώ ο γιος τις εφαρμόζει! Κάτι αντίστοιχο με το διδακτορικό του υπουργού, ο οποίος άλλα υποστήριζε εκεί περί υποχρεωτικότητας ιατρικών πράξεων, και άλλα εφαρμόζει σαν υπουργός! Θαυμαστός ανάποδος κόσμος!!!

Expand full comment

ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12......

Expand full comment
Apr 7, 2022·edited Apr 7, 2022

Μίλησε και απείλησε ο μέγας επιστήμονας. Μιλάνε και μας κουνάνε το δάχτυλο, οι συνένοχοι των εγκλημάτιων κατά της ανθρωπότητας, Ας μη γράψω κάτι περισσότερο, γιατί σίγουρα θα εκφραστώ άσχημα, Ας μας τα πεί καλύτερα, ο π.Σάββας https://youtu.be/BYkNANPxruU

Expand full comment

Δυστυχώς πέρασαν ήδη 62 ημέρες απεργίας πείνας των γιατρών και τα βοθροκάναλα "παίζουν" μόνο "Μήδεια" και "Ουκρανούς Ναζί"!

Expand full comment

Στα πλαίσια της προπαγάνδας για την πανδημία κόβιντ, χρησιμοποιήθηκε και η τεχνική “καλός μπάτσος, κακός μπάτσος”. Έτσι για τις καθημερινές ενημερώσεις είχαμε τον Τσιόδρα σαν πατρική φιγούρα με το μελιστάλαχτο λόγο και απο την άλλη το “σκληρό” Χαρδαλιά που έπρεπε να είναι σκληρός και να δείξει πυγμή “για να μας σώσει”. Προφανώς το μοντέλο αυτό δεν εφαρμόστηκε μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες.

Και επειδή όλα μας τα έχουν δείξει στον κινηματογράφο, θυμήθηκα την ταινία Vanilla Sky, όπου ένας πάμπλουτος εκδότης που τον υποδύεται ο Τομ Κρούζ πέφτει θύμα σοβαρού τροχαίου με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το πρόσωπο του. Στη μετέπειτα πορεία του για να ξεπεράσει τις συνέπειες του ατυχήματος, τον βοηθάει ένας συμπαθής γιατρός. Κάποια στιγμή αποκαλύπτεται οτι ο γιατρός ήταν προιόν ενός είδους virtual reality που είχε κατασκευαστεί επίτηδες με χαρακτηριστικά πατρικής φιγούρας και οι δημιουργοί του μάλιστα είχαν χρησιμοποιήσει σαν πρότυπο τον ηθοποιό Γκρέγκορι Πεκ και τη συμπαθητική πατρική φιγούρα που είχε ενσαρκώσει στην ταινία ¨Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια”!

Expand full comment

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑ...ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΝΟΥ Η ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ,<ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ>,,,,,ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΩΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΖΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ,,,,,,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ,ΟΥΤΕ ΑΠΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ....ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ(ΟΙ ΑΓΙΟΙ) ΑΛΛΟΤΕ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΣΩΠΑΙΝΑΝ,ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ....ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ <ΕΛΙΤ>......ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;;;;;;(ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΟ)ME ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ Β.Β.

Expand full comment

Καλή Ανάσταση! Μεγάλη αλήθεια η φράση που είπατε: ”Ζεί χαρούμενος με ότι του έρθει, διότι γνωρίζει οτι ο πραγματικός πατέρας είναι παιδαγωγός εις ανάστασιν μέσω του σταυρού”. Το ιδανικό θα ήταν να μας πηγαίνουν όλα καλά και είναι πολύ δύσκολο να είμαστε χαρούμενοι με τα προβλήματα που μας έρχονται, όμως πρέπει να βλέπουμε το “κάθε εμπόδιο για καλό” και το “ουδέν κακόν αμιγές καλού”. Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω οτι οι μεγάλες δυσκολίες βοηθούν στη σφυρηλάτηση του χαρακτήρα μας. Υπάρχουν και μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν βιώσει συντριπτικές δυσκολίες, αλλά τελικά κατάφεραν να βρουν την κάθαρση και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι μέσω αυτών.

Expand full comment

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΣΧΟΒΟΛΗΣΕΤΕ ΤΟ <ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ> ΓΡΑΨΤΕ <ΠΑΤΗΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΣ....ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΖΩΗΣ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΝΑ ΕΥΧΕΣΘΕ....

Expand full comment

"Cognitive warfare is the weaponization of public opinion, by an external entity, for

the purpose of (1) influencing public and governmental policy and (2) destabilizing public institutions." (Innovation Hub Nato)

Παίζουν με τον τρόπο γνωστικής λειτουργίας και αντιδρασης, όχι απλα την επιφάνεια πληροφορίας. Ο πολίτης εκπαιδεύεται στη γνωστική παράλυση. Για κάθε επιχείρηση επιστρατευονται οι κατάλληλες τακτικές, εργαλεία και διεκπεραιωτες ώστε η κατάρρευση να έρθει από μέσα.

Ο πρώτος υ ψ η λ α ισταμενος Υγειονομικός μας άρχοντας ήταν για το μήνα του μελιτος. Παλαμάκια στα μπαλκόνια, 2 ολόκληρα τηλεοπτικα δάκρυα για τους ήρωες γιατρούς (αλά Ματ Χανκοκ τότε, του Βρετανου ομολογου του), κανας ψεκασμός με... "αντισυλληπτικό".

Κι ύστερα ήρθαν οι μέ λ(υ)σσες..

Ο κοουτς χ α μ η λ ώ ν ε ι το σχημα και ρίχνει μέσα τον καλό τον σουτερ για να πάρει την ομάδα πάνω του. Ψυχρός εκτελεστής στις βολές, καλός στο pick 'n roll, πιστός στο πλάνο του προπονητή.

Κι ο νεοέλληνας παρακολουθεί με μπύρα κ πίτσα.

Expand full comment

ΟΧΙ ΟΛΟΙ.....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Expand full comment

Οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια της τηλεόρασης έχουν πάρει πολλά εκατομμύρια (Λίστες Πέτσα) για να ξεπλένουν την κυβέρνηση και να τους παρουσιάζουν ως ''σωτήρες'' που όλα τα κάνουν σωστά. Ο κόσμος που δεν τους παρακολουθεί και δεν έχει γίνει το μυαλό τους πουρές απ' την προπαγάνδα νομίζω πως μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Η τηλεόραση είναι ένα είδος εθισμού και κρατά το μυαλό σε αδράνεια. Όταν επιχείρησα να την ξανανοίξω, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να παρακολουθήσω τίποτα! Ήταν τόσο απογοητευτική που γρήγορα την ξαναέκλεισα.

Expand full comment

...AΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ.....ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.....ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ............ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΕΛΛΑ....ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ,ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,,,ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΣΩΣΕ ΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΛΗΣΤΗ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.....ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Expand full comment

Κατά μάννα κατά κύρη, λέει ο λαός. Τί πατέρα είχε που θάβγαινε αυτός διαφορετικός;

Expand full comment

ΕΥΧΟΜΕΝΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ,,,,ΑΠΟ ΑΓΚΑΘΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΓΚΑΘΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..........

Expand full comment

ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΕΔΩ!!!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ?

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ!!ΣΤΕΛΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ κ.ΒΑΘΙΩΤΗ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ(ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ) ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!

ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΤΕ κ.ΒΑΘΙΩΤΗ ΣΤΟ ΦΟΚΟΥΣ ΦΜ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ... ΟΤΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ "ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ" ΑΛΛΟΙ....

ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ "ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ"

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΑΣΗ!!

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Expand full comment

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Ε!!! Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ....ΕΜΕΙΣ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ....Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ...ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ,ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΜΩΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΠΑΡΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΖΩΗΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,,,,,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,ΚΑΛΗ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! Α,,,,ΕΠΙΣΗΣ,,,,, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ,Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ ,Ο ΑΓΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΗΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑΣ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΤΟΝΑ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑΤΑ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ...Κ Α Ν Ε Ι Σ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Π Ο Τ Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ <ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ> ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ...ΤΟ <ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ>ΚΑΙ ΤΟ <ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ> ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΠ-ΕΛΠΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.....ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ....ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ,5 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ....ΑΠΛΩΣ,Η ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΖΩΗ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΣΙΩΠΗ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΙΩΝΟΣ....ΣΕ ΦΙΛΩ...

Expand full comment

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΗ!!!

ΝΑ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ!

ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ!!!

Η ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΣΙΩΠΗ!!! ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!

Expand full comment

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΤΑ ΔΑΚΡΥΩΝ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ,,,,ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ,,,,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΜΑΣ,ΕΡΧΕΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ,,,,,Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑΙ ΜΕΝ,ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΥΛΙΝΟ ΤΡΟΠΟ,ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ....ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.....ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ <ΙΝΑ ΩΣΙΝ ΕΝ>ΤΟ EMAIL MOY EINAI vasilikivag@hotmail.com,,,,,ΕΙΜΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.....ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ....

Expand full comment