13 Comments

Ἄς προσέξουμε τὰ λόγια τοῦ κ. Βαθιώτη· «ενεργώντας όχι από αμέλεια, αλλά με (τουλάχιστον) ενδεχόμενο δόλο».

Ὅσο καὶ ἄσχετο νὰ εἶναι αὐτὸ τὸ ἀντίχριστο κάθαρμα μὲ ἐκκλησιαστικὰ ἀναγνώσματα, δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ κάνει τόσα λάθη στὸ «Πάτερ ἡμῶν» διαβἀζοντάς το ἀπὸ μέσα.

Αὐτοὶ οἱ ἀντίχριστοι, ὅπου καὶ ἄν ἀνήκουν, σίγουρα ἔχουν πάρει τίς «ἐντολές τους» γιὰ κάθε περίπτωση. Μὴν ξεχνᾶμε, πὼς πρὶν ἀναλάβει πέρασε ἀπὸ τὴν λέσχη «Μπίλντεμπεργκ» νὰ πάρει ὁδηγίες...

Ἐκτὸς αὐτῶν, ὑπάρχει βέβαια καὶ τὸ ἐνδεχόμενο, νὰ εἶναι τόσο δαιμονισμένος, ποὺ τὸ δαιμόνιο μέσα του νὰ μὴν ἀντέχει νὰ ἀκούγεται τὸ «Πάτερ ἡμῶν» ἀπὸ τὰ χείλη αὐτοῦ τοῦ ἀφορισμένου τύραννου, ὥστε νὰ τὸν μπερδεύει κατὰ τὴν ἀνάγνωση.

Expand full comment

Μετά από αυτό το "Πάτερ ημών", πραγματικά δε θα θέλαμε να τον δούμε να απαγγέλλει το "Πιστεύω είς ένα Θεόν", παρά το ότι ο δικός του είναι ο Θεός ΜΑΤΣ...

Στην ΕΡΤ1 η ανεκδιήγητη ΠΤΔικτατορίας ταυτόχρονα, διάβαζε από μέσα χωρίς να ανοιγοκλείνει καν τα μπιρμπιλοτά της μάτια, το "Πιστεύω.." και φυσικά εάν για λίγα δευτερόλεπτα, ο Αρχιμανδρίτης έπαιρνε το βιβλίο από μπροστά της, θα έχανε κάθε ειρμό και λέξη!

ΕΡΤ1 και ΕΡΤ3 χθες, σκότωσαν τη λαβωμένη Ορθοδοξία μας!

Expand full comment

Και όλα αυτά όχι στην ...κοίτη της Ορθοδοξίας όπως δήλωσε ο ελεεινός παρασυρμένος από το ποτάμι της αμορφωσιας του ...

Όντως όμως μέσα στην Κοιτίδα της Ορθοδοξίας ,στο Φανάρι !

Παρουσία λοιπόν πλήθους. Ιερωμένων αλλά και του ιδίου του Πατριάρχη ,εκτέλεσε κυριολεκτικά το Πάτερ ημών !

Κι όμως ...Ουδείς εκ των εκπροσώπων του Θεού δεν αντέδρασε μέσα στο ίδιο Του το σπίτι ,στον Οίκο Του ...

Άπαντες έδιναν τα διαπιστευτήρια τους σε αυτό το ανδρείκελο που είχε προσβάλει τον Χριστιανισμό και τους Χριστιανούς ξαναλέω μέσα στον Οίκο Του!!!!!

Τελικά δε ξέρω τι είναι πιο θλιβερό ...Η κατάντια της πολιτικής ή το ξεπούλημα της Ιεραρχίας ....

Expand full comment

Ένταξη ο άνθρωπος δεν έχει καμμία σχέση με την αγάπη του Θεού προς εμάς και την αγάπη μας προς τον Θεό, μακάρι να καταλάβει ότι αυτός που του δίνει την αναπνοή του (ο δημιουργός μας) μπορεί να δώσει εντολή να φύγει από αυτήν εδώ την ζωή , για τον χριστιανό δεν παίζει ρόλο οποιαδήποτε ασθένεια υπάρχει γιατί , είτε ζωμεν είτε αποθνησκωμεν ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΊΜΕΘΑ αλίμονο στους άδικους που τα βάζουν με πιστούς χριστιανούς, λέει ο Θεός , είναι σαν να βάζουν το χέρι τους στην κόρη του οφθαλμού μου, για αυτό πρέπει να σκεφτεί και λίγο πόσο έχει αδικήσει τους Έλληνες, υπάρχει Θεός και θα τον κρίνει ανελέητα όταν έρθει η ώρα...

Expand full comment

Τον άκουγα να διαβάζει το "Πάτερ ημών" και πόνεσαν τ'αυτιά μου από τα λάθη που έκανε! Μετά άκουσα και την ΠΤΔ να διαβάζει το "Πιστεύω" και ήταν λες και την είχαν βάλει να κάνει την χειρότερη αγγαρεία στον κόσμο, έδινε την εντύπωση ότι λέξεις με δυσκολία έβγαιναν απ'το ανίερο στόμα της. Είναι προφανές ότι δεν πιστεύουν στον Θεό και όπως η φωτιά δεν ανάβει σε βρεγμένα ξύλα έτσι και η φλόγα της Πίστης δεν θ'ανάψει στις κρύες και κάθυγρες καρδιές τους!

Expand full comment

Χωρίς να είμαι δυστυχώς σχετικός με τα αρχαία στο σημείο "καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν" μου ήρθε στο μυαλό ακούγωντάς αυτό το λεχρίτη σαν να είπε "και μήνις ενέγκεις ημάς εις πειρασμόν". Σαν να ζητάει δηλαδή την τιμωρία μας (μήνις=οργή-τιμωρία), η οποία σίγουρα δεν αργεί να έρθει.

Expand full comment

Φίλε μου μη κουραστείς και μη γονατίσεις. Όσο κι αν ορισμένοι είναι επιπέδου κάτω του μηδενός.

Expand full comment

Σας ευχαριστούμε πολύ Κύριε Κωνσταντίνε Βαθιώτη. Ο Θεός σας έχει δώσει χαρίσματα και με τόλμη τα χειρίζεστε ξεσκεπάζοντας με μεγάλη επιτυχία τους ποιούντας την ανομία γυμνή την κεφαλή, παρασύροντας αναρίθμητα πλήθη στην απώλεια!

Ο πανάγαθος Θεός να σας έχει πάντα καλά και να σας φωτίζει έτι και έτι και να σας ενδυναμώνει εν παντί!

Η πανευφρόσυνος αυριανή ημέρα της πνευματικής και πατριωτικής Παλιγγενεσίας να μας ανανεώσει το Πνευματικό Κεφάλαιο, που με βεβαιότητα θα μας οδηγήσει στην φανέρωση του απ' αιώνος μυστηρίου και φυσικά στον Σωτήρα Χριστό, που από μονογενής Υιός του Θεού γίνεται και Υιός της Παρθένου και κατ' επέκταση και δικός μας αδελφός!

Ας ζήσουμε μέσα στην χάρη του μυστηρίου της ευσπλαχνίας του Θεού για το πλάσμα Του και α; βιώσουμε την κένωσή Του δημιουργικά, ανταποκρινόμενοι στην Αγάπη Του και αποδιώχνοντας από πάνω μας την εωσφορική αλαζονεία και οίηση, προσλαβόμενοι την πραότητα και ταπείνωση του θεανθρώπου Ιησού Χριστού.

Με αυτό τον τρόπο θα πορευθούμε την Οδό που Εκείνος χάραξε και διάνοιξε, ώστε να αξιωθούμε να γνωρίσουμε και την Αλήθεια Του, λάβοντας εξ ύψους την πληροφορία της επιγνώσεώς Του, η οποία ελευθερώνει τον άνθρωπο από κάθε ανάγκη και θλίψη, καθιστώντας τον άτρωτον από τις παραπλανήσεις των πεπτωκότων, που μόνος σκοπός τους είναι να μας παρασύρουν από τας οδούς του Κυρίου και ωθώντας μας στην πτώση της απώλειας της χάρις του Θεου και στην διακοπή της σχέσης αυτής Θεού και ανθρώπου,, που φανερώθηκε αμετάκλητα με την σάρκωση του μονογενούς Του Υιού.

Τώρα πλέον οι εχθροί του ανθρώπου, με την δύναμη του Θεού εκμηδενίζονται και πλέον αυτός που έσχισε το χειρόγραφο, που κρατούσε εκβιαστικά ο αντίδικος της σωτηρίας μας διάβολος, μας καλεί να τον ακολουθήσουμε αγαλλομένο ποδί, για να απολαύσουμε από αυτή την ζωή την θεία Μακαριότητα, μεταμορφούμενοι με τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος από δόξης εις δόξαν και από δυνάμεως εις δύναμιν!

Πλέον, όπως μας λέγει ο μαθητής της αγάπης μη παντί πεύματι πιστεύετε και ακολουθείτε!, αλλά μόνο το Πνεύμα το Άγιον, ώστε να δρέψουμε και τους Καρπούς Του, που είναι Αγάπη , Χαρά, Ειρήνη και όλα τα άλλα ανεκλαλητα αγαθά που βρύουν μέσα από την ακένωτο πηγή των ακτίστων ενεργειών του Θεού.

Αμήν! Γένοιτο! Κύριε το έλεός Σου εφ' ημάς και επί τον αδελφό ημών Κωνσταντίνο.

Expand full comment

Δεν αξίζουν όλα αυτά για την Πατρίδα μας και αλίμονο τί ανθρώπους αφήνουμε, ελαφρά τη καρδία, να την διαγουμίζουν, όντες εμείς απορροφημένοι σε περίεργους δρόμους αποχωρήσεως από την πραγματικότητα, πράγμα που εκμεταλλεύονται! άριστα οι επιτήδειοι, που θεωρούν την πολιτική ως γονική παροχή! (κάποιος το είπε αυτό! και πολύ σωστά το παρατήρησε) και μετά να καθόμαστε σαν τις μωρές Παρθένες και να κλαίμε ανώφελα!

Εδώ χρειάζεται ξύπνημα και δράση! Και για να βγούμε από τον λήθαργο αυτό εύχομαι ο καλός μας Θεός να χρησιμοποιήσει τρόπους της πανσοφίας Του και της μοναδικής Αγάπης Του, διαφορετικά αν αποστρέψει το Πρόσωπό από εμάς, ...!

Παρεμπιπτόντως, στο ίδιο ακριβώς ολίσθημα είχε υποπέσει, σε επίσημη εορτή στο Φανάρι (δεν ενθυμούμαι ακριβώς την ημερομηνία, αλλά θα πρέπει να ήταν επί πρωθυπουργίας του και ο μακαρίτης ο μπαμπάκας! του παιδιού αυτού, του τόσο άξιου, στο να εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα! Και όποιος μπορεί να το αναζητήσει στο διαδίκτυο πιστεύω πως μπορεί να το βρει!

Τουλάχιστον ας γίνουν όλα αυτά αιτία να δούμε πιο καθαρά και να καταλάβουμε πιο σφαιρικά το τί παίζεται, που βρισκόμαστε και προς τα που οδεύουμε και ας αλλάξουμε δρόμο και περπατησιά, όσο είναι καιρός!

Ο Ιησούς Χριστός μας περιμένει με ανοιχτές τις αγκαλιές Του, ας τον ακολουθήσουμε. Γένοιτο

Expand full comment

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ!!! ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ! ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ , ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΑΣΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ.

ΕΤΡΕΜΕ ΚΑΙ ΦΟΒΟΤΑΝ!!! ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΡΙΨΗ ΦΩΤΙΑΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ!!!!!

ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!!! (ΟΧΙ ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ)ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!

ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ!!

ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΟΥΤΕ ΤΟ "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ"

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑΣΑΝ , ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!

ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!

Ο ΘΕΟΣ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

Expand full comment
May 4, 2023·edited May 4, 2023

Εχουμε τον Αδωνι-Ναρκισσο (τον αληθινο) τον Ιησου Χριστο

Τι γινεται αν παρουμε μια φωτογραφια που φανταζομαστε οτι ομοιαζει με τον Ιησου Χριστο και την τυπωσουμε; Εχουμε το αρνητικο της αποτυπωμα. Το αντιγραφο

Ο αντιχριστος ειναι το αντιγραφο της φωτογραφιας

η αντιστροφη του

Ο Ιησους μας δινει το σιτο

και αυτος ειναι το παρα του σιτου (παρασιτο)

https://www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI

Expand full comment

ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΣΧΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ-ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ,ΕΓΙΝΕ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1:47:32 ME 1:47:47 ,ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ...ΕΠΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΗΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,ΑΠΟ ΟΣΟ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑ'Ι'ΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ,ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΩΝ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ <ΑΝΘΡΩΠΟΣ>ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ...ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΕΡΙΖΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ....ΚΑΛΗ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΔΑ.....

Expand full comment

Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Βαθιώτη για τις υπέροχες αναρτήσεις σας ❗ ο θεός να είναι πάντα κοντά σας ❗❗❗

Expand full comment